Alimentarea cu apă, întreruptă în Timișoara pentru remedierea unei avarii. Ce zone...

Alimentarea cu apă, întreruptă în Timișoara pentru remedierea unei avarii. Ce zone vor fi afectate

0
DISTRIBUIȚI

Compania Aquatim a anunțat că duminică, în data de 17 februarie 2019, între orele 9.00 și 17.00, furnizarea apei reci va fi întreruptă în o parte din zona centrală a Timișoarei.

„Se va interveni la intersecția străzilor Take Ionescu colț cu Dimitrie Gusti pentru remedierea unei avarii la conducta de apă. Se va întrerupe furnizarea apei reci în cartierul ISHO și la branșamentul de pe strada Dimitrie Gusti, care alimentează sediul Inspectoratului Județean de Poliție Timiș.


De asemenea, va fi presiune redusă pe străzile Take Ionescu, Protopop Meleție Drăghici, Andrei Mocioni, București, Iași, Vasile Lucaci”, a transmis Aquatim.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, compania recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă. De asemenea, consumatorii sunt rugați să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, puteți contacta dispeceratul Aquatim la orice oră, la numerele de telefon 0356-914, 0256-201.362, 0756-119.528.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.