Favoriții lui Nicolae Robu pentru europarlamentare. Ce anunță că îi va cere...

Favoriții lui Nicolae Robu pentru europarlamentare. Ce anunță că îi va cere din nou președintelui PNL

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu nu renunță la ideea ca și primarii din PNL să aibă un cuvânt de spus atunci când vine vorba de stabilirea listei de candidați pentru alegerile europarlamentare din această primăvară.

Conducerea partidului se va întâlni cu toți președinții filialelor județene la București, pentru a discuta despre alegerile europarlamentare și numele care se vor regăsi pe listă. Liderul PNL Timiș ne-a declarat că va participa la discuții și își va arăta susținerea pentru senatorul Alina Gorghiu și Cristian Bușoi, dar va cere din nou ca lista să fie supusă unui vot secret în Colegiul Director Județean.

“Sigur, o să merg la discuții.


Asta o să spun în interior (n. r. pe cine susține), ce am făcut public până acum au fost susținerea pentru colega noastră Alina Gorghiu și nu este o surpriză pentru nimeni că îl susțin pe colegul Cristi Bușoi, care este tot coleg cu noi aici și în rest o să discutăm în interiorul partidului. Evident că am opțiunile mele, dar vreau să menționez că voi cere un vot de la Colegiul Director Județean. Eu consider că trebuie luați în considerare președinții organizațiilor, primarii care la PNL sunt și președinți, cu două  excepții, că nu au vrut să fie, și trebuie să ținem seamă de părerea lor, pentru că la ei vom face apel să se mobilizeze, să ducă munca organizatorică menită să ne maximizeze scorul. Deci, nu va fi un vot în nume propriu, ci va fi un vot în numele filialei”, a afirmat Nicolae Robu.

Vă reamintim că, în urmă cu câteva zile, Robu a propus ca lista de candidați ai PNL pentru alegerile europarlamentare să fie supusă unui vot secret, iar primarii să aibă un cuvânt de spus. Pe de altă parte, Ludovic Orban i-a răspuns că lista va fi votată de filiale prin preşedinţii de organizaţii care vor primi de la acestea un mandat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.