Misiune de afaceri în Republica Moldova. Vor fi vizitate trei expoziţii

Misiune de afaceri în Republica Moldova. Vor fi vizitate trei expoziţii

0
DISTRIBUIȚI

CCIA Timiș, împreună cu Consulatul Onorific al Republicii Moldova la Timișoara, organizează în perioada 15 – 19 mai 2019  o misiune economică la Chișinău. Deplasarea are ca obiectiv vizitarea Târgurilor sectoriale Food & Drinks, Food Technology Și Packaging.Depot. Totodată, la Camera de Comerţ Chisinău vor fi organizate întâlniri de tip business to business cu firme locale interesate de piaţa românească, care vor oferi firmelor timișene ocazia de a afla informații utile despre economia și potențialul investițional al Republicii Moldova, facilități fiscale și logistice oferite investitorilor străini,  oportunități de afaceri etc, au anunţat cei de la CCIAT.

Food & Drinks este o expoziție internațională specializată de produse alimentare şi materii prime pentru producerea acestora, fiind la ediţia a XXVI-a. Food Technology este o expoziție internațională specializată de echipamente şi tehnologii pentru industria alimentară şi de prelucrare, ajunsă la ediția a XXVI-a. Packaging. Depot este o expoziție internațională specializată de ambalaje, materiale, tehnologii şi utilaje pentru producerea acestora, fiind la ediția a XXIV-a.

Misiunea economică se dorește a fi un eveniment complex destinat promovării și intensificării relațiilor economice bilaterale.


Sesiunea de întâlniri B2B va oferi participanților timișeni ocazia de a afla informații utile despre economia și potențialul investițional al Republicii Moldova, facilități fiscale și logistice oferite investitorilor străini, legislația muncii, aspecte financiar-bancare.

„România este pentru Republica Moldova principalul partener economic. 24,8% din exporturile Republicii Moldova merg spre România și 13% din importuri provin din România, deci este o activitate economică foarte intensă. Totodată, ne dorim foarte mult ca România să se regăsească și printre primele trei state care investesc în Republica Moldova. (…) Cred că există potențial pentru acest lucru și anume, prin organizarea de evenimente economice să încercăm să convingem companiile și oamenii de afaceri români asupra potențialului economic pe care îl oferă Republica Moldova. (…) Noi sperăm să avem o intensificare a relațiilor economice cu județul Timiș și dorim foarte mult ca oamenii de afaceri de aici să vină să investească în Republica Moldova, să facă afaceri cu Republica Moldova”, declara Mihai Gribincea, Ambasadorul Republicii Moldova în România, cu ocazia vizitei la CCIAT din decembrie 2016.

Costul participării la misiunea economică este: 430 euro/pers. pentru membri CCIAT și 440 euro+TVA/pers. pentru firmele care nu sunt membre CCIAT (loc în cameră dublă).

Tariful include: Bilet de avion + taxe aeroport (Timișoara-București-Chișinău + retur); Cazare 4 nopți la hotel trei stele (mic dejun inclus);  Asistență din partea CCIAT.

Tariful nu include: asigurare medicală, transfer aeroport-hotel-aeroport, excursii opționale. Tariful final poate varia în funcție de disponibilitatea biletelor de avion din momentul rezervării. Termen de confirmare a participării: 15 martie 2019.  Informații suplimentare și înscrieri la tel. 0723/214772, e-mail: lchiu@cciat.ro, Larisa Chiu – Referent specialitate DRE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.