Primarul Robu anunță ridicarea interdicției de strângere a semnăturilor în zona de...

Primarul Robu anunță ridicarea interdicției de strângere a semnăturilor în zona de promenadă a Timișoarei. Până când este valabilă

0
DISTRIBUIȚI

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a anunțat, astăzi, într-o postare pe pagina de Facebook că se ridică interdicția de a strânge semnături în zona de promenada a orașului.

”Interdicția de strângere de semnături în zona de promenadă a orașului se ridică până la sfârșitul termenului legal de depunere a semnăturilor.


Dacă pt strângerea de semnături nu se face uz de niciun obiect de mobilier, atunci nicio cerere nu trebuie depusă, semnăturile pot fi strânse pur și simplu. Dacă, însă, se dorește a se face uz se obiecte de mobilier, atunci este obligatoriu să se solicite în prealabil, în scris, la Primărie, aprobarea postării lor și să se respecte cu strictețe termenii aprobării”, a anunțat Robu.

Liderul PNL Timiș le-a cerut partidelor și candidaților independenți ”să se respecte reciproc, să-și joace corect șansele și mai ales să-i respecte pe cetățenii de la care așteaptă susținerea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.