Un transport agabaritic traversează vestul țării. Vezi în ce perioadă va fi...

Un transport agabaritic traversează vestul țării. Vezi în ce perioadă va fi afectată circulația

0
DISTRIBUIȚI

Dacă aveţi drum pe şoseaua care leagă Timişoara de graniţa cu Serbia, la Moraviţa, săptămâna viitoare de luni până miercuri, e posibil să găsiţi pe traseu o serie de restricţii temporare.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara a anunţat că în perioada 11 – 13 februarie se va desfăşura un transport cu depăşiri ale maselor şi dimensiunilor maxime admise, care va circula în perioada amintită pe ruta Timișoara – DN59 – Moravița Punctul de Trecere a Frontierei.


Lățimea maximă a vehiculului este 3 metri, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri de gabarit este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu, au anunţat cei de la DRDP Timişoara. Informaţii despre starea reţelei de drumuri naţionale pot obţine informaţii suplimentare de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naţionale, dar și paginile de Facebook și de Twitter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.