Cine sunt cei 12 pentru care DIICOT cere arestarea după ampla operațiune...

Cine sunt cei 12 pentru care DIICOT cere arestarea după ampla operațiune antidrog de la Lugoj și Timișoara UPDATE Decizia instanței

2
DISTRIBUIȚI

12 bărbați au fost reținuți, aseară, după audierile maraton de la DIICOT. Vă reamintim că, ieri, polițiștii de la Antidrog au descins în Lugoj și Timișoara pentru a ridica 33 de persoane bănuite că fac parte dintr-o grupare specializată în trafic de droguri de risc și mare risc. Anchetatorii au confiscat, în timpul perchezițiilor, de la suspecții,cu vârste cuprinse între 16 și 30 de ani, peste o jumătate de kilogram de substanțe susceptibile a fi cannabis, 200 de grame de hașiș, mai multe doze MDMA, 32 de comprimate susceptibile a conține substanțe psihoactive, opt cântare, o cultură formată din șase plante de cannabis, un pistol cu gaze, șase cartușe, un cort pentru cultură indoor cannabis, 25.600 de lei, 990 de euro și 34 de telefoane mobile.

După audieri, procurorul de caz a decis reținerea a 12 dintre ei – Sebastian Biriș, Andrei Tănase, Dragoș Pescaru, Mihail Vescan, Alin Pătruț, Larian Grozescu, Cosmin Petrovsky, Dumitru Șerban, Alexandru Țăndăricăm Gabriel Turiceanu, Sebastian Băran și Cristian Molnos. Astăzi, aceștia au fost duși la Tribunalul Timiș unde se judecă cererea de arestare a celor 12. Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli decizia instanței.

UPDATE Tribunalul Timiș a decis arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a tuturor celor 12 inculpați.


Decizia nu este definitivă, putând fi atacată la Curtea de Apel Timișoara.

2 COMENTARII

  1. Păcat de ei, tineri, unii nu par niște nesimțiți.
    Ar trebui introdusă ca pedeapsă alternativa munca neplătită 6 luni – 1 de zile pe santier, program 10 ore pe zi, doar masa si cazare, în loc de 1-2 ani după gratii , unde mai rău se strică.
    E nevoie de muncitori și e mare păcat de tinerețea lor.
    Multi s-ar învata minte , ar avea un caracter întărit si apoi ar fi utili societății
    Nu cred că sunt toți gunoaie umane . Cine e fără greșeală să arunce piatra, vorba aia.

  2. „magistratii” care pentru fapte violente, chiar si extreme, te pun in „arestare preventiva” pentru 24 de ore, iar pentru treburile astea primesti 30 de zile. sa va fie rusine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.