Minoră de 13 ani, dată dispărută de familie după ce a plecat...

Minoră de 13 ani, dată dispărută de familie după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Dacă ai văzut-o, sună la 112!

0
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unei minore, de 13 de ani, dispărută de pe raza localității timișene Dolaț.

„La data de 28 februarie a.c., Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizaţi despre dispariţia unei minore, de 13 de ani.


La data de 27 februarie a.c., la ora 18:00, STRUNGARU MARIA – ALEXANDRA ar fi plecat de la domiciliul său din sat Dolaț, iar până în prezent nu a mai revenit. Semnalmente: înălțime 1,30, aproximativ 40 kg, păr lung de castaniu închis, ochi căprui, față lunguiață. La data dispariției, minora purta pantaloni negri, tricou roșu cu dungi albe, bluză de trening de culoare gri, teniși albaștri și un fes roz”, a transmis IPJ Timiș.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.