Președintele USR anunță război total: ”Alianța USR-Plus va avea un candidat la...

Președintele USR anunță război total: ”Alianța USR-Plus va avea un candidat la Timișoara și acela nu va fi domnul Robu”

1
DISTRIBUIȚI

Liderul USR Dan Barna a anunțat, astăzi, la Timșoara că Alianța USR – PLUS va avea propriul candidat la primărie în 2020 și l-a atacat pe Nicolae Robu pe care l-a comparat cu Gabriela Firea.

Întrebat de PRESSALERT.ro cum comentează atacurile liberalilor timișeni în frunte cu Nicolae Robu la adresa USR Timiș și dacă este o posibilă alianță cu PNL pentru un candidat comun la Primăria Timișoara, Barna a declarat că ”voi fi alături de colegii mei de fiecare dată.


USR e un partid din oameni profesioniști, competenți, integri și cinstiți. Sunt calități foarte puțin întâlnite în multe din municipiile actuale din România. Sunt calități de-a dreptul pe cale de dispariție din Primăria Timișoara și nu e cazul în niciun fel la domnul Robu. Din această perspectivă, nu este niciun dubiu – USR și Alianța USR-Plus va avea un candidat la Timișoara și acela nu va fi domnul Robu”.

Dan Barna a susținut că partidul său propune ”perspectiva unor candidați și unor viitori primari cărora să le pese de comunitate”. Liderul USR a a anunțat că partidul său va continua sp lupte cu primarii ”cu marcă PSD sau power by PSD. (…) Din această pespectivă nu se va pune problema unei alianțe cu domnul Robu la Timișoara, cel puțin. Nicolae Robu face o politică în Timișoara de tipul Gabrielei Firea la București”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.