Jucătorii lui Valeriu Răchită au împărţit flori de 8 Martie pentru a...

Jucătorii lui Valeriu Răchită au împărţit flori de 8 Martie pentru a avea noroc mâine cu „Bătrâna Doamnă”. Pe cine nu mizează ACS Poli contra lui UTA

0
DISTRIBUIȚI
Denis Golda

Elevii lui Valeriu Răchită au împărţit flori în mall cu ocazia Zilei Femeii, dar au fost totodată cu gândul la importantul joc de mâine, de la Arad. ACS Poli dispută un nou duel important pentru supravieţuirea în B iar misiunea pe terenul lui UTA nu se anunţă uşoară. Mai mult, timişorenii au şi absenţe care nu sunt cauzate de suspendări şi accidentări.

Denis Golda şi compania au împărţit flori la mall. Jucătorii lui Răchită au participat în număr mare la „acţiune”.„A fost foarte bine, ne-am simţit bine, ne-am bucurat că am reuşit să facem o figură frumoasă, să dăm o floare într-o zi specială şi sper ca mâine să câştigăm… Va fi un meci greu, pe care noi l-am pregătit toată săptămâna şi sunt sigur că vom scoate trei puncte. Ei au pierdut, noi am remizat acasă, avem nevoie de puncte pentru a ieşi din acea zonă şi cred că vom câştiga”, a spus atacantul Denis Golda.

Vivi Răchită speră la rândul său ca mâine să fie cadoul adevărat şi pentru fanele echipei. „Eu sper ca mâine să fie cadoul pentru toate suporteriţele noastre, pentru că le-am cam dezamăgit în ultima perioadă. Sper ca mâine să le oferim trei puncte, azi le-am dăruit o floare. Va fi foarte greu, dar facem tot posibilul”, a precizat tehnicianul lui ACS Poli.

Răchită i-a urmărit pe arădeni chiar la Timişoara, unde aceştia au pierduti, scor 0-1, în faţa lui „Ripi” în weekendul trecut. „Am fost la meciul Ripensia – UTA, eu cred că rezultatul de egalitate era cel mai echitabil pentru că UTA a dominat repriza a doua. Au primit un gol pe o neatenţie. Va fi un meci dificil, se vor schimba datele problemei, se va juca pe sintetic, întâlnim o echipă cu jucători de valoare şi vom încerca să scoatem maximum după acest joc… Încă sunt supărat pentru cele două puncte pierdute, pentru noi orice meci e capital, suntem departe de linia roşie, şi pe o neatenţie… am văzut şi Brozovic, vicecampion mondial, a ratat ieri un penalti, se poate întâmpla orice. Sperăm ca jucătorii să înţeleagă gravitatea situaţiei şi să se comporte ca atare”, a declarat Valeriu Răchită.

Singurul absent din cauza suspendărilor e acelaşi jucător francez care nu a apucat încă să debuteze în meciurile oficiale. Sorel Chemin a primit deci nu mai puţin de patru runde de suspendare după ce a fost eliminat în penultima etapă de anul trecut la echipa cipriotă pentru care evolua. De asemenea însă Răchită a vorbit şi despre un jucător care „nu înţelege importanţa momentului” şi, prin umare, acesta „a fost lăsat în afara lotului… Eu nu-mi bat joc de fotbalişti, nu are unde să joace perioada aceasta, dar sper să înţeleagă că nu a făcut parte din lotul de 18 pentru felul în care s-a antrenat”.

Toate indiciile duc către Lucian Oprea, mijlocaş care în tur a evoluat chiar la UTA.


E de aşteptat ca din lot să nu facă parte nici portarul M. Contra, care de asemenea a avut un „diferend” cu „principalul” înainte de restart, precum nici Gian Stere, absent de pe „foaie” şi în runda cu Luceafărul.

UTA, în gardă

Adversarii bănăţenilor ştiu că ACS Poli nu mai e gruparea din toamnă cu care toată lumea îşi programa trei puncte. „Au făcut 4 puncte din două meciuri acasă și aș vrea să evidențiez două lucruri: numele antrenorului de pe bancă și atitudinea de care au dat dovadă. După părerea mea, Bădăuță este cel periculos fotbalist al lor, dar, de exemplu, la fazele fixe vin foarte bine și fundașii centrali. Repet, este o echipă determinată, agresivă și bine pregătită fizic. Electrica, terenul pe care au jucat cele două partide, este destul de rău, probabil că dacă evoluau pe o altă suprafață se exprimau altfel, însă totul pleacă, până la urmă, de la ambiția și determinarea lor”, a spus „secundul” Cristian Păcurar, citat de sportarad.ro.

De la gazde va lipsi sigur doar ivorianul Coulibaly, în timp ce ex-timişorenii Ciucur şi Melinte sunt incerţi. Partida UTA – ACS Poli se dispută mâine de la ora 11, în runda a 24-a a Ligii a II-a. Arădenii au 32 de puncte, cu 18 mai multe decât timişorenii care ocupă penultima poziţie în B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.