Raiul gurmanzilor. Bucătari, brutari şi cofetari din 22 de țări își prezintă...

Raiul gurmanzilor. Bucătari, brutari şi cofetari din 22 de țări își prezintă cele mai alese bucate

0
DISTRIBUIȚI

Aradul găzduieşte timp de trei zile, între 28 şi 30 martie, a XI-a ediţie a unei mari expoziţii  internaţionale de panificaţie, cofetărie şi gastronomie, „GastroPan”, considerată a fi, după un deceniu, cel mai mare şi important eveniment românesc în acest domeniu. Vor fi prezenţi 134 de furnizori din 22 de ţări cu tradiţie culinară, iar cei mai buni bucătari, brutari şi cofetari îşi vor etala talentul în cadrul mai multor competiţii care vor desemna, printre altele, Pâinea şi Tortul Anului 2019.

La Expo Arad, care îşi deschide porţile joi, la ora 10.00, sunt aşteptaţi peste 20.000 de antreprenori, specialişti şi furnizori care vor prezenta inovaţii tehnologice, noi echipamente, ingrediente folosite, care pot fi experimentate la standurile expoziţiei, precum şi idei şi soluţii de afaceri. Vor avea loc demonstraţii, ateliere practice de copt şi gătit, vor fi lansate noi produse şi noi tehnici culinare, sau idei pentru decorarea produselor culinare.

În comparaţie cu anii precedenţi, organizatorii promit o mai mare diversitate de produse, de o calitate superioară, şi o mai mare atenţie acordată clienţilor. Un loc important în cadrul expoziţiei îl ocupă îngheţata artizanală, preparată chiar în faţa clienţilor, produsele fără gluten, lactoză sau zahăr, dar şi servicii mai complexe pe care unele magazine, precum brutăriile, le pot oferi clienţilor, care pot să bea aici o cafea sau să ia o gustare.

Expoziţia va putea fi vizitată în cele trei zile între orele 10.00 şi 18.00, pe baza unui talon de acces disponibil pe www.gastropan.ro , unde poate fi consultat şi programul detaliat al expoziţiei.


„GastroPan este o sursă de inspiraţie, un adevărat generator de trenduri pentru orice manager sau specialist în brutării, cofetării, patiserii, gelaterii, pizzerii, baruri, cafenele, hoteluri sau restaurante, dar şi pentru persoanele dornice să pornească o afacere de profil” sunt asigurările pe care le dă Boróka Jakab, managerul de proiect al ediţiei GastroPan din acest an.

Sursa foto: gastropan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.