Timişoara Saracens revine la jocurile din campionatul intern cu o restanţă. Campionii...

Timişoara Saracens revine la jocurile din campionatul intern cu o restanţă. Campionii au numeroși absenți

0
DISTRIBUIȚI

Timişoara Saracens are sâmbătă primul joc oficial din 2019 in campionat. Bănăţenii joacă pe teren propriu restanţa de anul trecut cu „U” Cluj. Antrenorul Sosene Anesi nu se poate baza pe jucătorii plecaţi la lotul naţional şi nu are alte noutăţi in lot, dar e totodată increzător in elevii pe care-i are la dispoziţiei.

„De abia aşteptăm să incepem competiţia. Prima rundă de Superligă e o şansă să vedem unde suntem. În presezon ne-am pregătit, să fim in primul rând fizic şi mental apţi pentru acest joc. Suntem încrezători că grupul pe care-l avem poate presta un rugby bun cu U Cluj… Sunt jucători plecaţi la naţională, dar sunt încrezător”, a declarat Sosene Anesi, antrenorul „leilor”.

Timişorenii mai au o restanţă importantă in martie.


Pe data de 23 dispută finala cu CSM, mutată însă la Bucureşti, pe arena „Florea Dumitrache”. La finele lunii bănăţenii încep de asemenea dubla de baraj pentru Challenge Cup cu ruşii de la Enisei. „Va fi foarte greu, în primul rând pentru că nu am jucat cu Enisei în trecut… avem timp să decidem care va fi chipa potrivită până atunci”, a mai spus Anesi.

„Au fost două săptămâni grele de pregătire. Prima rundă dă şansa tuturor să demonstreze cine e mai în formă pentru a juca finala Cupei. Ne aşteaptă meciuri dificile, vrem să le câştigăm pe toate. Nu-i avem pe cei de la lot, dar jucăm acasă…”, a spus „secundul” Ulises Gamboa.

Absenţi cu Cluj vor fi Căpăţînă, Simionescu, Vl. Popa, Zaharia, Fercu, Mureşan şi Lazăr, care sunt plecaţi la lotul naţional, în timp ce Lemnaru şi Stewart acuză probleme medicale.

Jocul Timişoara Saracens – „U” Cluj, care contează pentru runda a 7-a a SuperLigii se dispută sâmbătă, de la ora 12.00, pe stadionul „Dan Păltinişanu”. În cazul unei victorii cu punct bonus, bănăţenii urcă pe prima poziţie.

Niciun venit

În această perioadă de pauză bănăţenii au înregistrat încă o plecare, cea a lui Gigi Militaru, care nu a semnat o nouă inţelegere şi şi-a incheiat contractul. De venit nu a mai venit nimeni.

O veste mai bună vine dinspre buget. „Stăm bine, mai sunt restanţe, o lună mai e de achitat”, a spus managerul Attila Brosovszki.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.