Ziua Europei se sărbătorește la Timișoara cu un concert Kadebostany VIDEO

Ziua Europei se sărbătorește la Timișoara cu un concert Kadebostany VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Ziua Europei va fi sărbătorită la Timișoara cu un concert al formației elvețiene Kadebostany, care va avea loc în Piaţa Libertăţii. Punctul de atracţie al sărbătorii din acest an va fi prezenţa trupei Kadebostany care va veni cu un show de excepţie pentru prima dată în Timişoara şi pentru a doua oară în aer liber în România. Kadebostany este proiectul producătorului şi compozitorului Guillaume de Kadebostany, cunoscut şi sub numele de Kadebostan sau preşedintele Kadebostan, care se află în spatele hit-urilor „Castle in the Snow”, „Walking with a Ghost”, „Mind if I Stay” şi noua versiune a lui Beyoncé, „Crazy in Love”, folosită drept coloană sonoră a trailerului pentru blockbuster „50 Shades of Gray”.

„MONUMENTAL – Chatper I” lansat în iunie 2017 cu single-ul „Mind if I Stay” este un mare succes şi continuă să urce în topurile din întreaga lume.


Single-ul „Castle in the Snow” cumulează peste 22 de milioane de vizionări pe Youtube, trei milioane pe Spotify şi a fost înregistrat ca hit în topurile Shazam pentru câteva săptămâni. Kadebostany este cel mai bine descris de mass media ca fiind „creaţia unui brand unic de muzică pop”. Albumele şi single-urile anterioare au fost licenţiate în peste 50 de ţări, iar trupa a concertat în medie în peste 100 de spectacole pe an. Kadebostany s-au diferenţiat, de asemenea, prin identitatea lor vizuală unică şi spectacolul viu, uimitor. Au evoluat la o gamă largă de evenimente precum Sziget Festival, X-Factor, Untold, Chill Out, Fusion, Festivalul de Jazz de la Montreux, Berghain, Dour etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.