Au fost stabilite secţiile de votare din Timişoara pentru alegerile europarlamentare. Vezi...

Au fost stabilite secţiile de votare din Timişoara pentru alegerile europarlamentare. Vezi lista completă a secțiilor, cu străzile arondate

0
DISTRIBUIȚI

Reprezentanţii Primăriei Timişoara anunţă că au stabilit unde vor fi deschise secţiile de votare din oraş pentru alegerile europarlamentare din data de 26 mai.


Prin urmare, vor funcţiona 207 astfel de secţii de votare în toate zonele din Timişoara, majoritatea fiind deschise în unităţi de învăţământ.

„Primarul Municipiului Timişoara aduce la cunoştinţă publică alegătorilor delimitarea şi numerotarea fiecărei secţii de votare, precum şi a sediilor acestora  din  Municipiul Timişoara, conform Registrului Electoral”, au arătat reprezentanţii instituţiei.

Alegătorii din Timișoara pot verifica secția de votare unde vor vota la alegerile pentru Parlamentul European din 26 mai accesând site-ul Primăriei Timişoara, secţiunea „Alegeri Europarlamentare 26 mai 2019”.

Totodată, Primăria Timişoara a stabilit şi locurile speciale de afişaj electoral, în condiţiile în care în această noapte începe campania pentru alegerile europarlamentare. În total, sunt 50 de astfel de locuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.