Liderul PNL Timiș, despre senatorul USR Fălcoi: “Cine lansează astfel de lucruri...

Liderul PNL Timiș, despre senatorul USR Fălcoi: “Cine lansează astfel de lucruri este de o prostie crasă”

1
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu continuă seria jignitorilor la adresa persoanelor care îl critică sau nu sunt de acord cu ce spune. Primarul Timișoarei a declarat, astăzi, cu referire la afirmația senatorului Nicu Fălcoi că ar exista o frăție între el și PSD la nivel local, că persoanele care spun astfel de lucruri ar da dovadă de o “prostie crasă”.

“Cei care se simt lezați trebuie să facă o sesizare, se verifică dacă se respectă Legea publicității, că legea electorală nu funcționează acum.


Astea sunt basme spuse probabil de cei care au pus banner-ul (n.r. presiunile făcute de polițiștii locali), că la basme am văzut că sunt mari specialiști, la altceva nu prea au avut ocazia să se arate pricepuți. Cum poată să spună o asemenea tâmpenie? Eu nu vreau să acuz pe nimeni de prostie, dar vă întreb, cine poate să fie atât de prost, încât să pretindă așa ceva? Eu nu sunt curios să aflu, chiar nu sunt curios, pentru că cineva care lansează astfel de lucruri trebuie să fie de o prostie crasă, încât nu merită din partea mea nici zece secunde, chiar nu merită. Nu mă preocupă de niciun fel ce fac ei”.

Primarul Timișoarei a mai precizat că singura dată când a auzit de senatorul Nicu Fălcoi a fost în momentul în care a declarat că pasajul Popa Șapcă a fost făcut degeaba, pentru că nu ajută cu nimic traficul rutier din oraș.

1 COMENTARIU

  1. oare de ce, mai, uselist odios? de ce ar zice lumea ca ai blat cu PSD? sa fie pentru ca iei nonstop masuri de sifonat bani, care prind la prostime, gen colterm, drept cel mai recent exemplu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.