Șef nou la Direcția Regională a Finanțelor Publice Timișoara

Șef nou la Direcția Regională a Finanțelor Publice Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice (DGRFP) Timișoara, de care aparțin și Administrațiile Județene ale Finanțelor Publice din Arad, Hunedoara și Caraș-Severin are un nou șef, după ce cărășeanul Ioan Dragomir a fost schimbat din funcția de director general al instituției.


Delegat pentru a doua oară în funcția de director general din 10 aprilie 2017, lui Dragomir i-a expirat această numire la începutul acestui an, nemaifiindu-i prelungit contractul. Atribuțiile sale au fost preluate de adjunctul Ioan Ladislau Elek, director executiv pe Colectare al Regionalei de Finanțe Timiș, până la numirea unui director interimar.

Acum, un alt cărășean, Sebastian Purec a preluat conducerea instituției regionale. În trecut, Sebastian Purec a avut o activitate atât ca antreprenor, fiind cel ce a înființat „Incubatorul de afaceri” de la Reșița, conform carasanul.ro, dar a fost și funcționar public, fiind subprefect sau director al Agenției Județene pentru Protecția Mediului. Din ianuarie 2019 Purec s-a transferat la AJFP Caraș-Severin, unde în februarie a fost numit șef de agenție, funcție pe care a rămas până la transferul la DGRFP Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.