Timișorenii de la The Case au lansat al treilea single de pe...

Timișorenii de la The Case au lansat al treilea single de pe viitorul album VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formația The Case a lansat un nou single

Timișorenii care alcătuiesc formația The Case au lansat cel de-al treilea single extras de pe viitorul album al trupei, care va fi lansat în toamna acestui an, single-ul „Gasoline” fiind „o discuție deschisă despre diferența dintre «decât» și «atunci»“, după cum precizează trupa.

Formată în 2012, The Case e o formație care pune pe primul loc libertatea de exprimare artistică și extinderea orizonturilor muzicale.


Cu o impresionantă prezența pe scenă muzicală românească (Electric Castle, Route 68 sau Best Fest), și având două materiale discografice deja lansate: The Case EP (2014) și Own The Night(2017), The Case continuă să se afirme că una din formațiile emergente din noul val underground. The Case înseamnă: Alfred Ciprian Paros – (Voce, chitară ritm), Adrian Istodorescu – (chitară lead), Cristian Paros – (clape), Mihai Bele – (tobe) și Andrei Cimpean – (bas).

La sfârșitul lunii martie, The Case a susținut un concert în cadrul festivalului Snow Fest din Franța, iar zilele trecute băieții au susținut un recital în deschiderea concertului The Mono Jacks din clubul Expirat din București. Următoarele apariții ale celor de la The Case în zona noastră de interes  vor avea loc în 16 mai la Embargo Fest (Dudeștii Vechi) și în 28 iunie la Arad Open Air Festival.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.