Zeci de mașini de epocă, admirate în Piața Unirii din Timișoara. Cel...

Zeci de mașini de epocă, admirate în Piața Unirii din Timișoara. Cel mai vechi autoturism, din perioada interbelică FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>masina epoca

Parfum de epocă în Piața Unirii din Timișoara. Peste 70 de mașini de epocă au putut fi admirate, astăzi, în centrul Timișoarei, în cadrul unei noi ediții a evenimentului „Retro Parada Primăverii”. Astfel, în Piața Unirii au fost expuse automobile vechi de zeci de ani, printre care mașini decapotabile, dubițe, Dacii, Aro sau chiar o mașină de „Miliție”.

„Avem peste 70 de vehicule prezente. Din punctul meu de vedere, starurile sunt cele două Olcituri care au venit, pentru că este pentru prima oară după foarte mulți ani când au apărut și Olcituri. La un moment dat, până și eu am început să cred că au dispărut de pe străzile noastre”, a declarat Ciprian Zaharie, organizatorul expoziției.

Cea mai veche mașină expusă în centrul Timișoarei a fost fabricată în anul 1938, fiind vorba despre un Mercedes W170. În jurul orei 15.00, proprietarii autoturismelor vor pleca într-o paradă pe străzile orașului, până la Muzeul Satului Bănățean.

Foto: Virgil Simonescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.