Alegeri europarlamentare și referendum: toate cele 599 de secții de votare din...

Alegeri europarlamentare și referendum: toate cele 599 de secții de votare din Timiș s-au deschis

0
DISTRIBUIȚI

Toate cele 599 de secții de votare organizate în județul Timiș au fost deschise, în această dimineață, la ora 07.00, nefiind înregistrate incidente, potrivit reprezentanților Biroului Electoral Județean.

Românii sunt chemați la urne pentru a alege viitorii europarlamentari, dar și pentru a răspunde la cele două întrebări în cadrul referendumului pe tema justiției, convocat de președintele Klaus Iohannis.

În total, din județul Timiș sunt așteptați să voteze 625.645 de alegători, care sunt înscriși pe listele electorale permanente.


278.396 dintre aceștia sunt din Timișoara. La nivelul județului Timiș au fost tipărite peste 680.000 de buletine de vot.

Potrivit reprezentanților Biroului Electoral Județean Timiș, în tot județul sunt organizate 599 de secții de votare, dintre care 207 sunt deschise la nivelul orașului Timișoara.

Pentru alegerile europarlamentare și pentru referendum, cetățenii votează în aceleași secții de votare, în același interval de timp, respectiv 07.00 – 21.00, cu aceleași ștampile cu mențiunea ”VOTAT”, dar pe buletine de vot separate: unul pentru alegerile europarlamentare și două pentru referendum – câte un buletin pentru fiecare întrebare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.