Consilier local ALDE Timișoara: Nicolae Robu este într-o realitate paralelă

Consilier local ALDE Timișoara: Nicolae Robu este într-o realitate paralelă

0
DISTRIBUIȚI

Laura Chindriș, consilier local ALDE Timișoara, susține că Nicolae Robu ar fi într-o lume paralelă și că n-ar avea nicio legătură cu orașul.

Vă reamintim că marți, în ședința ordinară a Consiliului Local Timișoara, înainte ca bugetul pe acest an să fie supus votului, Chindriș a propus patru amendamente care se refereau de fapt la patru promisiuni ale edilului din timpul campaniei electorale din 2012, care însă nu au fost votate. Printre acestea s-a numărat un spital modern, realizarea a cinci mari parcări în zone centrale din oraș sau construirea unui stadion.

„ALDE Timiș l-a învins pe Nicolae Robu în Consiliul Local Timișoara cu propriile arme! Din păcate, tot timișorenii au de suferit… Ce încredere mai pot avea timișorenii în Nicolae Robu care a mințit cu bună știință electoratul doar pentru a obține voturi, după care l-a apucat amnezia sau poate îi este afectată grav memoria de lungă durată? Concret, în 2012, a făcut câteva promisiuni precum un spital modern, realizarea a 5 mari parcări în zone centrale din oraș, realizarea unui stadion modern.


În ședința de consiliu local de săptămâna aceasta și-a îndemnat membrii PNL să voteze împotriva propriilor sale promisiuni de campanie”, a informat ALDE Timiș.

De asemenea, Laura Chindriș a ținut să-l atace pe Nicolae Robu pentru modul în care administrează orașul, precizând că pentru edil, orașul ar fi doar „locul lui de joacă”.

„De când parcările reprezintă niște aberații, așa cum a declarat primarul în ședința de consiliu local? Este o premieră negativă pentru Timișoara. Este pentru prima dată când un primar votează împotriva a ceea ce a promis în campania electorală. Primarul Robu este într-o realitate paralelă și nu are nicio legătură cu orașul Timișoara. Pentru el, Timișoara este doar locul lui de joacă iar acest lucru ne afectează, pe noi, pe toți! În ședința de consiliul local, la votarea bugetului, am cerut ca banii prevăzuți a fi cheltuiți pentru Studii de Fezabilitate – metrou, fântâni ornamentale și fântână muzicală, să fie totuși folosiți pentru a se identifica soluții în vederea realizării următoarelor investiții în Timișoara: am cerut ca banii alocați pentru studii de fezabilitate pentru fântâni muzicale sau… să fie folosiți pentru ceea ce au nevoie timișorenii, de fapt ceea ce însuși Nicolae Robu a promis în 2012. Colegii PNL care obișnuiesc să sară în apărarea șefului au sărit să spună că sunt aberații amendamentele mele, realizând că sunt promisiunile lor din 2012”, a declarat Laura Chindriș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.