”Ultralegalistul” Robu refuză să lămurească nebuloasele șmenului imobiliar din zona Urseni: ”Nu...

”Ultralegalistul” Robu refuză să lămurească nebuloasele șmenului imobiliar din zona Urseni: ”Nu ține de prerogativele mele să discut subiectele astea”

4
DISTRIBUIȚI

După ce în urmă cu trei săptămâni promitea că în 14 zile va veni cu explicații despre cum au fost luate cele aproape cinci hectare de teren din patrimoniul pepinierei Horticultura SA de pe Calea Urseni în urma unor manevre dubioase și cum s-au aprobat PUZ-urile din zonă care au prevederi de ”teleportare” a zonelor verzi pe terenuri din afara zonelor reglementate, astăzi, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a refuzat să vorbească despre subiect. Vă reamintim faptul că PRESSALERT.ro a dezvăluit toate detaliile celui mai mare tun imobiliar din Timișoara, din ultimii ani, și faptul că primarul a fost unul dintre cei mai înfocați susținători ai ”investitorilor” de fațadă. Vă reamintim că în Eldorado-ul imobiliar din zona Urseni s-a mutat Ioan Nasleu, omul de încredere a primarului Robu cu care acesta a fost în concediu în SUA, într-o vilă construită de firma liderului interlop Alin Gherman,

Întrebat astăzi de PRESSALERT.ro care sunt concluziile verificărilor legate de cele petrecute în zona Urseni, Robu a susținut ”Nu a dispărut nimic.


Totul este în acord cu legea. Faceți solicitare pe 544(legea privind liberul acces la informații de intere public, n.a.) și o să primiți documente scrise din partea serviciului juridic. Am verificat. Nu este vorba de stat așa la o șuetă, ci lucurile trebuie discutate cu mare atenție. Depuneți solicitare și primiți informația scrisă cu acuratețe. În discuție se pot lăsa locuri de interpretări și nu e de joacă cu astfel de subiecte. Eu nu știu despre ce e vorba. Am cerut să se facă o informare scrisă, ea există, trebuie să faceți solicitare scrisă și o veți primi. Acum două săptămâni nu știam care e situația. Nu știu ce vă nemulțumește, primiți răspuns scris, asumat”.
Întrebat de ce nu prezintă rezultatele raportului legat de zona Urseni pe care le-a primit de la subordonații săi, Nicolae Robu, cel care de fiecare dată s-a autodeclarat ”ultralegalist” și ”ultracinstit” a susținut că ”nu ține de prerogativele mele să discut subiectele astea. Veți primi asigurări că nu s-a întâmplat nimic ilegal. Dacă solicitați, trebuie să vi se răspundă direct, nu prin mine. Nu e nimic în neregulă, după toate spusele lor. Nu îmi încarc memoria cu detalii și nu mă hazardez să discut un asemenea subiect. În câteva zile veți primi, dacă cereți în scris. (…) De ce trebuie să vă povestesc eu despre ele? Aici sunt lucruri care necesită mai multe detalii. Vi le dă cel care le întocmeşte, de fapt cei care le întocmesc, că sunt mai mulți”. 

 

4 COMENTARII

  1. Sa ii dea Dumnezeu soarta lui Mazăre de la Constanța, ca ne-am trezit cu blocul facut de italieni in spatele casei noastre, in zona numai de case. Stim ca el a dat ordinul si ceilalti a executat!
    Sa moară in pușcărie, că este un escroc!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.