Flavius Biea l-a înfruntat la cântar pe Jesus Gurrola, adversarul mexican din...

Flavius Biea l-a înfruntat la cântar pe Jesus Gurrola, adversarul mexican din Sinaloa. Timişorenii, invitaţi la Noaptea Spartanilor 2 FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Timişoara va fi mâine gazda celei de-a doua gale de box profesionist organizată chiar de un pugilist local. Flavius Biea va lupta cu un sportiv de peste Ocean, mexicanul Jesus Gurrola, un sportiv mai experimentat, dar cu mai multe înfrângeri în carieră. Premiul de această dată va fi centura IBA la semi-mijlocie, dorită a fi o bornă în drumul spre titlul mondial.

Flavius Biea şi soţia sa, Roxana, organizează o nouă gală în oraş. Noaptea Spartanilor 2 aduce în ring şi alţi campioni din ţară. Main event-ul va fi lupta dintre Biea şi Gurrola, cei doi s-au cunoscut în premieră la cântarul oficial organizat astăzi. „Centura IBA trebue să rămână la Timişoara pentru că i-am promis-o fiicei mele… Am început pregătirea aici, apoi am fost plecat o lună în cantonament în Anglia, m-am pregătit specific pentru adversar. Tot efortul depus, o sa incerc sa-l arat in ring şi centura să rămână aici. Atât eu, cât şi antrenorii mei l-am studiat. E un boxer care dă foarte mult din braţe şi trebuie să fiu atent. Sper ca presiunea sălii să mă ajute. Eu voi fi mult mai concentrat. Am făcut gala ca un test pentru că vreau să ajung intre primii in lume. Voi face tot posibilul să câştig…”, a declarat Flavius Biea.

Teoretic cei doi sportivi ar mai avea de disputat trei meciuri pentru a se bate pentru titlul mondial la categoria lor. „Aştept acest meci, Flavius e pregătit, e un sportiv care are in spatele lui multe rezultate. A fost campion mondial, vicecampion… eu am mare incredere in el”, a spus şi Gheorghe Biea, unchiul lui Flavius.

Provine dintr-o regiune măcinată de narcotraficanţi

Originar din oraşul Los Monchis din Sinaloa, mulţi ani sediul celor mai periculoase carteluri mexicane, Jesus Gurrola are 31 de ani, 27 de victorii, dintre care 14 prin KO la profesionişti, dar 13 înfrângeri. Biea a fost învins până acum o singură dată dar are şi doar 17 meciuri disputate la acest nivel (16 victorii şi 9 prin KO):

„Mă simt foarte bine, am fost primit bine aici şi mă bucur de atmosfera prietenoasă. Nu ştiu multe despre Flavius, doar că e un bun luptător şi că are o forţă bună in pumni. Trebuie să vin cu un trofeu acasă. Se poate să fie bine că nu am presiune, arbitri, sala va fi cu el. Eu sunt departe de casă. Dar am boxat şi in Spania şi in Africa… M-am pregătit pentru asta…”, a conchis „Pantera” Gurrola.

Celelalte lupte se anunţă şi ele interesante în „Olimpia”. În ring vor intra şi Cătălin Paraschiveanu (18 meciuri – 17 victorii şi o înfrângere), Daniel Corbeanu (un meci – o victorie, prin KO), Eronim Arădoaie (şase meciuri – toate câştigate), arădeanul Eduard Gafencu (un meci – o victorie, prin KO), Robert Cristea (30 de meciuri – zece victorii şi 20 de înfrângeri), Amansio Paraschiv (un meci – o victorie), englezul Anesu Twala (cinci meciuri – patru victorii şi o înfrângere) şi Daniel Bădulescu (un meci – o victorie, prin KO).

Gala Noaptea Spartanilor 2 are loc mâine, incepând cu ora 19.00, la Sala „Constantin Jude”.


Evenimentul are şi o latură caritablă, timişorenii sunt încurajaţi să vină şi în sprijinul micuţului Alex.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.