Reacția Primăriei Timișoara în cazul persoanelor „gazate” de doi angajați ai firmei...

Reacția Primăriei Timișoara în cazul persoanelor „gazate” de doi angajați ai firmei de dezinsecție

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara a avut o primă reacție după ce, în urmă cu trei nopți, mai multe persoane au fost „gazate” în Piața Libertății de către doi angajați ai firmei de dezinsecție, care stropeau cu substanțe pentru combaterea insectelor.

Astfel, într-un comunicat semnat de Farkaș Imre, viceprimarul Timișoarei, care are în sarcină coordonarea dezinsecției și deratizării, se arată că incidentul a avut loc la ora 01.00, oră la care s-a convenit cu firma specializată să se în intervină pentru combaterea insectelor pentru a doua oară la sol, după ce au avut loc două acțiuni din aer.

„Substanţele folosite au toate aprobările de rigoare şi nu sunt toxice pentru oameni şi animale. Piaţa era goală la acea oră, exceptând un grup de câţiva tineri care stăteau pe o bancă. Echipa de muncitori i-a rugat frumos să părăsească piaţa deoarece urmează să se stropească de ţanţari. Ei nu s-au conformat, ci i-au luat în derâdere pe muncitori. În situaţia creată, ştiind că substanţele folosite nu sunt toxice, muncitorii au început stropitul.


Când s-au apropiat de ei, tinerii s-au ridicat de pe bancă și s-au îndepărtat, excepţie făcând unul singur care a trecut intenţionat prin norul de substanţe de dezinsecţie creat”, a explicat Farkaș Imre.

De asemenea, viceprimarul Timișoarei a mai precizat că municipalitatea nu are niciun amestec în incident, iar muncitorii firmei de dezinsecție ar fi trebuit să ceară intervenția unei echipe a Poliției Locale, pentru a-și putea face treaba.

„Facem apel la cetăţeni să sprijine acţiunile de dezinsecţie, nu să le boicoteze, și la muncitori să evite situaţii ca cea în discuţie, apelând, la nevoie, la Poliţia Locală”, a adăugat Farkaș Imre.

Dezinsectie in cel mai pur stil romanesc. Am ajuns acasa. Scapa cine poate!#Timisoara

Publicată de Cristina Lise pe Marţi, 23 iulie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.