SCM Timişoara a anunţat lotul pe care se bazează în noul sezon....

SCM Timişoara a anunţat lotul pe care se bazează în noul sezon. Cum arată programul de pregătire al „leilor”

0
DISTRIBUIȚI

Pe lângă transferurile realizate în această vară şi seniorii rămaşi din vechiul lot, SCM Timişoara a anunţat că se va baza şi pe trei tineri proprii în noua ediţie. Bogdan Penciu, Cristian Moriţchi şi Robert Schipor vor continua în alb-violet, în timp ce clubul s-a despărţit de un alt tânăr, Mihai Ursan.

Cei trei au făcut parte din lotul „lărgit” în ediţia trecută şi împreună cu ei „leii” au un lot format din 13 jucători.


Clubul a publicat lista cu jucătorii, în paranteză poziţia lor în teren, pentru noua ediţie de campionat: Mirel Dragoste (1), Troy Franklin (1), Cristian Mocrițchi (1), Nikola Pesakovic (2), Robert Schipor (2), Sherwood Brown (3), Alexandru Coconea (3), Anders Abu Teir (3), Bogdan Penciu (3), Milos Komatina (4), Adam Mirkovic (4), Bogdan Popa (5), Amaury Gorgemans (5).

Penciu și Mocrițchi au făcut parte din echipa 3×3 a SCM Timișoara, medaliată cu bronz în Cupa României. Cel din urmă a fost format la Arad, în timp ce Penciu şi Schipor sunt produse ale propriei academii. Ursan a părăsit echipa, dedicându-se studiilor universitare.

SCM-ul se va reuni pe 20 august pentru noul campionat. În perioada 22-30 august Dragan Petricevic îşi duce elevii într-un stagiu de pregătire în Sarajevo. Antrenamentele la Timişoara se vor relua pe 2 septembrie iar două zile mai târziu e programat un joc de verificare cu Szedeak, la Szeged. Pe 7 septembrie va fi un test şi la Timişoara, adversarul nu a fost însă stabilit încă. La fel ca în următoarele două weekenduri. Iar în 27-28 septembrie sau 4-5 octombrie „leii” vor organiza turneul Cupa Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.