„Leii din Banat” nu vor avea un start de sezon confortabil. Cum...

„Leii din Banat” nu vor avea un start de sezon confortabil. Cum arată programul lui SCM Timişoara în Liga Naţională 2019-20

0
DISTRIBUIȚI

SCM Timişoara şi-a aflat azi programul din grupa A valorică a elitei de baschet masculin. „Leii” vor disputat primele două runde pe teren propriu, cu Piteşti şi Craiova. Conducerea alb-violeţilor anticipează dueluri aprige sub panou cu grupările din Oltenia şi Muntenia.

„La prima vedere, faptul că începem sezonul cu două jocuri pe teren propriu, pare a fi în avantajul nostru, dar ținând cont de transferurile celor două echipe în presezon, Pitești și Craiova, sunt convins că vom avea două meciuri foarte echilibrate, care se vor juca până în ultima secundă.  Următoarele doua partide sunt cu echipele „rănite” ale sezonului recent încheiat, Steaua și Dinamo, care vor să arate o nouă față. După aceste etape, greul va începe cu adevărat, deoarece vom întâlni echipa Clujului, a Sibiului și a Oradiei, echipe care își propun an de an câștigarea Cupei și a Campionatului.


Așadar, primele șase etape sunt, din punctul meu de vedere, foarte echilibrate, jocuri în care se poate întâmpla orice”, a declarat Ilie Triţoiu, preşedintele secţiei de baschet a SCM-ului.

Deoarece se află in grupa valorică A, „leii bănăţeni” vor intra in turul II al Cupei României, fază in care va disputat o „dublă” abia pe 27 noiembrie şi 4 decembrie a.c.

In weekend SCM Timişoara a anunţat lotul pentru ediţia 2019-20, precum şi datele din presezon.

Programul echipei, in tur:

ETAPA I:
12.10.- BASCHET SCM TIMIȘOARA vs. BCMU FC ARGEȘ PITEȘTI

ETAPA II
19.10- BASCHET SCM TIMIȘOARA vs. SCM U CRAIOVA

ETAPA III
26.10-STEAUA BUCUREȘTI vs. BASCHET SCM TIMIȘOARA

ETAPA IV
04.11-BASCHET SCM TIMIȘOARA vs. DINAMO ȘTIINȚA BUCUREȘTI

ETAPA V
09.11-U BT CLUJ NAPOCA vs. BASCHET SCM TIMIȘOARA

ETAPA VI
16.11-BASCHET SCM TIMIȘOARA vs. CSM CSU ORADEA

ETAPA VII
23.11-BC CSU SIBIU vs. BASCHET SCM TIMIȘOARA

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.