Timișean arestat preventiv pentru tentativă de omor după ce a înjunghiat un...

Timișean arestat preventiv pentru tentativă de omor după ce a înjunghiat un bărbat în abdomen

0
DISTRIBUIȚI

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de un bărbat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativa de omor, cu aplicarea circumstanței atenuante a provocării.

„S-a reţinut în sarcina inculpatului F.G.


faptul că, în data de 22.06.2019, în jurul orei 22.06.2019, a înjunghiat cu un cuțit în zona abdomenului pe persoana vătămată G.C. În data de 23.06.2019, inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiș, care a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt și de drept”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Oamenii legii fac precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.