O femeie și fiul ei, dați dispăruți. Dacă i-ai văzut, sună la...

O femeie și fiul ei, dați dispăruți. Dacă i-ai văzut, sună la 112!

1
DISTRIBUIȚI

O femeie și un minor din localitatea Timiș au fost dați dispăruți de către capul familiei. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unui minor, în vârstă de 16 ani, și a unei femei în vârstă de 34 de ani, dispăruți de pe raza localității Honorici, județul Timiș.

„La data de 07 august a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizaţi despre dispariţia unei femei, de 34 de ani, din Honorici.


La data de 05 august a.c., Trocan Petronela ar fi plecat de la domiciliul său din localitatea Honorici, iar până în prezent nu a mai revenit. Semnalmente: înălțime 1.60-1.65 m, 60-65 kg, păr șaten cu șuvițe blonde, ochii negri, ten alb. La data dispariției, femeia purta un tricou roșu și pantaloni scurți, gri și șlapi colorați. De asemenea, la data de 14 august a.c., în jurul orei 04.00, Trocan Nicolae Petronel ar fi plecat de la domiciliul său din localitatea Honorici, iar până în prezent nu a mai revenit. Semnalmente: înălțime 1.50-1.60 m, 50-55 kg, păr șaten, ochii căprui, ten alb. La data dispariției, minorul purta un tricou negru și pantaloni de trening gri”, a transmis IPJ Timiș.

Conform unor surse, mama a mai plecat de acasă și anul trecut, revenind acasă după trei săptămâni. Femeia are asupra ei bani, documente personale și telefon, pe care îl are inchis. Copilul a plecat acum doua zile, are telefon la el, dar de asemenea îl are închis.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoanele dispărute este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.