Bucăți din gardul unei case din Dumbrăvița, aruncate la 50 de metri...

Bucăți din gardul unei case din Dumbrăvița, aruncate la 50 de metri după ce o mașină a intrat pe contrasens

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1075154413">

 

Accident spectaculos în această dimineață, în Dumbrăvița – șoferul unui Citroen a zburat de pe șosea, a pulverizat gardul unei case și a fugit de la fața locului. Incidentul s-a petrecut la intersecția străzilor Petofi Șandor și Traian Vuia.

Mașina venea dinspre Timișoara spre Giarmata și în zona unde este o curbă ușor la dreapta, șoferul a luat-o drept, oprindu-se în gardul unei case de pe contrasens, după ce a zburat peste canal. Impactul a fost atât de violent încât p parte din gard a fost pusă la pământ, iara bucăți de beton au fost aruncate la aproximativ 50 de metri, iar bateria mașinii a ajuns la aproximativ 10 metri. Partea din față a Citroen-ului a fost făcută ”armonică”. Din fericire, nimeni nu trecea prin zonă în acel moment. Șoferul a dispărut de la fața locului, polițiștii făcând cercetări pentru identificarea autorului accidentului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.