Formația Pandora revine în fața melomanilor cu melodia „Vreau să uit”. Solistul...

Formația Pandora revine în fața melomanilor cu melodia „Vreau să uit”. Solistul trupei merge mai departe la Vocea României VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană Pandora a revenit cu un nou single care poartă numele de „Vreau să uit“, materialul fiind înregistrat la Consonance Studio Timișoara, iar video-ul fiind realizat de Ana Moldovan

„Piesa reprezintă  un teren nou pentru noi, în sensul  că nu am mai lucrat în varianta cu pian și strings și vrem să ajungem la un segment de ascultători care nu sunt neaparat fani heavy metal. Revenirea Pandora după trei ani de pauză a fost ca o gură de aer pentru fiecare dintre noi, iar pentru scena rock timișoreană sperăm că e un lucru binevenit și așteptat, mai ales că segmentul rock melodic sau hard’n’heavy e destul de sărac in zonă“, a spus Adrian Șamanțu „Shimmy“, chitaristul Pandora.

Trupa timișoreană Pandora s-a format la sfârșitul anului 2010 și a revenit pe scenă în luna mai a acestui an, după trei ani de pauză. După primul concert susținut de Pandora în luna mai a anului 2011, formația a avut parte de o recunoaștere din partea amatorilor de rock, find invitată să susțină o serie de recitaluri în cadrul unor evenimente desfășurate în întreaga țară.


Unul dintre concertele memorabile susținute de cei de la Pandora a avut loc în noiembrie 2015, în Parcul Rozelor, unde a avut loc un eveniment de ajutorare a victimielor de la Colectiv. Alături de ei au cântat A.L.L. Friends Band, Virgula, Posta Mare, The Different Class, Rockabil, Sonatic, Grave for Sale, Brum, Overtone, The Faceplant, Sanctuar, Burning Table, Methadone Skies, Negură Bunget și Implant pentru Refuz. Acum trei ani, în 2016, formația a intenționat să organizeze un concert aniversar de împlinire a cinci ani de existență, dar din cauza faptului că în aceeași perioadă la Timișoara a avut loc un festival major, această aniversare nu a mai avut loc.

„Anul ăsta lansăm încă o melodie, undeva în luna octombrie, iar anul viitor o să-l începem cu multe apariții live, materiale noi. Ținând cont de faptul că cei trei ani de pauză s-au încheiat în primăvară, a fost destul de complicat să book-uim concerte, dar cele care au fost ne-au demonstrat în primul rând nouă că Pandora își are locul bine stabilit în rockul timișorean. Cel mai bun concert al nostru din 2019 a fost cel susținut în cadrul festivalului Rock la Mureș, unde am găsit oameni care habar nu aveau cine suntem și ce vrem, dar care au rămas plăcut impresionați de noi“, ne-a declarat chitaristul trupei.

Solistul formației Pandora, Dragoș Moldovan a încheiat cea de-a patra seară a audițiilor pe nevăzute de la concursul „Vocea României” la sfârșitul săptămânii trecute, cu un moment remarcabil, ce a cucerit atât publicul, cât și antrenorii și a mers mai departe în acest concurs în echipa lui Tudor Chirilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.