Noi detalii despre proiectul privind realizarea unui parc în zona Dâmbovița din...

Noi detalii despre proiectul privind realizarea unui parc în zona Dâmbovița din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

parc

Nicolae Robu a anunțat care este stadiul privind realizarea unui nou parc de mari dimensiuni la Timișoara. Vă reamintim că acesta ar urma să fie amenajat în zona Dâmbovița, pe str. Nicolae Andreescu, pe un teren care are o suprafață de aproape patru hectare.

„Am fost într-o nouă vizită în zona Dâmbovița și am intrat pe toată acea parcelă de patru hectare, unde vom amenaja acel nou parc al orașului.


Ne pregătim cât de curând să intervenim acolo, să asanăm zona. A fost uitată de lume acea parcelă și sunt de toate, betoane, țevi, cărămizi, țigle, haine abandonate. Vom interveni în curând pentru asanare și acolo se va face o amenajare de parc care preponderent va avea covor de iarbă și copaci. Veți vedea câți copaci vor apărea în plus în Timișoara. Vor fi alei de promenadă și în plus acele echipări prezentate ca amenajări ce presupun anumite construcții”, a explicat Nicolae Robu.

Potrivit primarului Timișoarei, va fi realizată pe acel teren și o zonă pentru sport, constând într-un teren de minifotbal, baschet și handbal, două terenuri de tenis și un complex cu aparate de fitness în aer liber. De asemenea, va fi amenajat un loc de joacă pentru copii, un ochi de apă cu o fântână și un labirint vegetal, alei pentru promenadă cu bicicleta, dar pentru pietoni. Totodată, parcul va fi dotat cu pergole de bănci și de foișoare, pe care vor fi plante cățărătoare care fac flori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.