Formația sârbească ABBA Real Tribute Band va susține un concert la Timișoara...

Formația sârbească ABBA Real Tribute Band va susține un concert la Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Timișoara va fi gazda unui spectacol de neuitat în cadrul căruia toți cei care iubesc muzica celebrei formații suedeze ABBA vor retrăi magia celor mai iubite hituri ale lor, alături de formația sârbească ABBA Real Tribute Band, care va susține un concert în premieră în țara noastră.

Creatorii celebrului șlagăr “Thank you for the music, the songs I’m singing / Thanks for all the joy they’re bringing / Who can live without it, I ask in all honesty / What would life be? / Without a song or a dance what are we? / So I say thank you for the music / For giving it to me”, ABBA au fost una din cele mai cunoscute formații pop din toate timpurile, ajungând în topurile din întreaga lume din 1974 până în 1982. În anii activi ai trupei, aceasta a fost compusă din două cupluri căsătorite: Fältskog și Ulvaeus, și Lyngstad și Andersson.


Odată cu creșterea popularității lor, viața lor personală a avut de suferit, care a dus în cele din urmă la prăbușirea ambelor căsătorii. Schimbările de relație s-au reflectat în muzica grupului, compozițiile din urmă prezentând versuri mai întunecate și mai introspective. Anul trecut, formația ABBA a anunțat că pregătește un comeback, iar primele piese noi ale trupei după 37 de ani – I Still Have Faith In You și Don’t Shut Me Down, urmează să fie lansate în 2020.

Trupa ABBA Real Tribute Band din Zrenjanin – Serbia a fost înființată în noiembrie 2007 și este formată din muzicieni educați și experimentați, adunați cu scopul de a încânta generațiile actuale prin interpretarea unor șlagăre de neuitat. Cu performanțe de neuitat, costume și coregrafie, trupa prezintă complet atmosfera și spiritul care a predominat la concertele ABBA live și include în show-urile lor hituri ca Waterloo, Chiquitita, Dancing Queen, Mamma Mia, S.O.S și multe altele.

Biletele pentru concertul trupei ABBA real Tribute Band care va avea loc vineri 27 septembrie de la ora 20 la Capcana costă 40 lei în avans și 50 lei la fața locului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.