Bătaie cu pietre între interlopi. Două mașini distruse, cinci oameni reținuți de...

Bătaie cu pietre între interlopi. Două mașini distruse, cinci oameni reținuți de polițiști

0
DISTRIBUIȚI

Cinci tineri au fost reţinuţi în urma unei acţiuni a poliţiştilor şi jandarmilor şi sunt acuzaţi de ameninţare, distrugere şi lovire sau alte violenţe, a transmis adevarul.ro.

Ion Muntean, Nicolae Muntean, Alexandru Rădoi, Marius Goman şi Bobi Muntean, cu vârste între 19 şi 37 de ani, cunoscuţi ca membrii ai lumii interlope au fost acuzaţi că au devastat două maşini care aparțin unui rival, Pavel Tisaru, proprietar al unui gater din Petroşani.

„În 10 septembrie, cei cinci au provocat distrugeri prin folosirea de obiecte contondente autoturismului unui tânăr de 20 de ani, pe care şi l-au şi ameninţat.


De asemenea, în aceeaşi dată cei cinci au aruncat cu pietre în autoturismul condus pe o stradă din Petroşani, de un tânăr de 27 de ani. Astfel, au fost produse distrugeri maşinii, iar una dintre pietrele aruncate spre autoturism a ricoşat din tetiera scaunului şoferului şi l-a lovit pe cel aflat la volan în zona capului, fără a-i fi provocate leziuni traumatice”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara. Trei dintre suspecți vor fi cercetaţi penal sub control judiciar.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.