Un tânăr care a comis 18 infracțiuni în ultima jumătate de an,...

Un tânăr care a comis 18 infracțiuni în ultima jumătate de an, prins pentru a doua oară într-o lună în timp ce conducea fără permis o mașină neînmatriculată, cu numere false

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Secției 4 Timişoara au depistat un tânăr, de 21 de ani, bănuit de conducerea unui autovehicul cu numere false, neînmatriculat şi fără a deţine permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule. De asemenea, împotriva acestuia au fost probate 18 infracţiuni în ultimele șase luni ale anului 2019. Suspectul se afla sub control judiciar pentru exact aceleași fapte, comise acum două săptămâni.

„La data de 19 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Timişoara au depistat în flagrant un tânăr, de 21 de ani, ce se afla sub control judiciar pentru aceleași infracțiuni, în timp ce conducea pe Bulevardul Cetății din Timişoara un autoturism cu numere false, neînmatriculat şi fără a deţine permis de conducere. În fapt, în urma investigaţiilor efectuate într-un dosar penal pe care îl aveau în instrumentare, poliţiştii au probat împotriva tânărului, 18 infracţiuni în ultimele 6 luni alea anului 2019, respectiv: șase infracţiuni de furt de carburant (alimentarea autovehicului fără să plătească valoarea carburantului) de la mai multe staţii de alimentare de pe raza municipiului Timişoara cât şi a comunei Ghiroda, 6 infracţiuni de conducere a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere, șase infracţiuni de conducere a unui autovehicul cu număr fals şi o infracţiune de conducere a unui autovehicul neînmatriculat”, a transmis IPJ Timiș.

În cauză, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, urmând să fie prezentat în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Același tânăr a fost prins în flagrant de polițiști și acum două săptămâni în timp ce conducea pe strada Polonă din Timişoara un autoturism cu numere false şi fără a deţine permis de conducere.


Suspectul a fost și atunci reținut pentru 24 de ore, magistrații luând ulterior decizia de a-l elibera sub control judiciar.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului.

UPDATE De această dată, magistrații au emis pe numele tânărului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.