Jam session cu artiști timișoreni în cadrul conferinței internaționale TEH Camp Meeting...

Jam session cu artiști timișoreni în cadrul conferinței internaționale TEH Camp Meeting 88 FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

O serie de artiști timișoreni s-au adunat la un inedit jam sesion desfășurat în clubul Capcana, evenimentul fiind inclus în cadrul conferinței internaționale TEH Camp Meeting 88. Printre cei care au urcat pe scenă s-au numărat Levi Molnar, Johnny Kui, Radu Sinitean, Adrian Șchiopu, Phillip Goron sau Szabo Csongor Zsolt. Alături de artiștii consacrați, evenimentul a beneficiat și de momente în care pe scenă au urcat și participanții la acest jam sesion.

Timp de patru zile, până în 20 octombrie, Timișoara este „ambasadoarea” centrelor culturale independente din Europa, în cadrul conferinței internaționale TEH Camp Meeting 88 găzduită și organizată de Ambasada.

„TEH Camp Meeting 88 își propune să discute idei în jurul noțiunii de creștere – personală, organizațională și legate de comunitate. Creșterea este întotdeauna percepută ca ceva ce trebuie să urmărim pentru a evolua și a reuși. Cu toate acestea, este întotdeauna necesar să vizăm creșterea? În această toamnă vom explora acest subiect și vom găsi soluții împreună! În perioada 16 – 20 Octombrie, în Ambasada sunt prezenți peste 200 de reprezentați ai centrelor culturale din peste 35 de țări din Europa“, spun organizatorii acestui eveniment. .

Ambasada este un centru cultural multi-funcțional. Din 2016, este membru al Trans Europe Halles (TEH), o rețea de centre culturale independente cu peste 100 de membri din 37 de țări. În perioada 16-20 octombrie, Ambasada găzduiește una dintre reuniunile anuale ale TEH – o ocazie unică de a crea conexiuni, de a face schimb de idei și de a învăța împreună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.