Mașină de teren răsturnată în șanț. Două persoane au fost rănite, o...

Mașină de teren răsturnată în șanț. Două persoane au fost rănite, o victimă încarcerată UPDATE Cum s-a produs accidentul FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Accident rutier grav în vestul țării, în urma căruia două persoane au fost rănite, una dintre ele fiind încarcerată între fiarele mașinii. Un șofer s-a răsturnat cu autoturismul în șanț.

Incidentul s-a petrecut în localitatea Roșia Nouă, din județul Arad. Conducatorul autoturismului s-a răsturnat cu mașina de teren în șanțul de pe marginea drumului. Atât el, cât și pasagerul aflat pe locul din față, au fost răniți.

„Accidentul s-a produs în localitatea RoȘia Noua, comuna Petriș. A intervenit Garda nr. 2 Birchis din cadrul Secției de Pompieri Bârzava cu o autospecială de stingere și modul descarcerare, patru subofițeri. În sprijin au fost alocate SMURD Birchiș și SAJ Săvârșin. La sosirea la locul accidentului, echipajele de urgență au găsit două victime, un bărbat de aproximativ 60 de ani, încarcerat, în stare gravă, și o femeie de aproximativ 50 de ani, ieșită din autoturismul de teren, cu răni superficiale. Femeia a fost preluata de SMURD Birchiș și transportata la UPU. Bărbatul a fost descarcerat, predat inconștient echipajului medical al SAJ Săvârșin care a solicitat în sprijin echipajul SMURD Terapie Intensivă Mobilă a Detașamentului de Pompieri Arad”, a transmis ISU Arad.

UPDATE Conform primelor informații furnizate de IPJ Arad, șoferului i s-ar fi făcut rău în timpul mersului și a pierdut controlul asupra mașinii, lovindu-se de un cap de pod.


Primele constatări ale echipajului SMURD de la fața locului indică faptul că bărbatul ar fi suferit un accident vascular-cerebral. În urma evenimentului, șoferul și o femeie de 65 de ani, pasageră în autoturism, au fost răniți ușor, fiind transportați la spital. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa foto: ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.