Primele imagini după tragedia de la Colectiv, ascunse de autorități. Atenție, imagini...

Primele imagini după tragedia de la Colectiv, ascunse de autorități. Atenție, imagini șocante! VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Un nou filmuleț efectuat în noaptea de 30 octombrie la incendiul din Colectiv a fost făcut public de jurnaliștii de la Libertatea, în imagini fiind observată organizarea haotică a primului echipaj de intervenție sosit la fala locului. Raed Arafat a spus că nu știa de aceste imagini.

Jurnaliștii de la Libertatea au publicat un filmuleț de aproximativ 21 de minute, despre care spun că a fost furnizat de un ofițer de pompieri, în iar în imagini se observă modul în care primul echipaj sosit la Clubul Colectiv a acționat, fiind văzuți și civili care ajută la transportarea răniților.

Totodată, poate fi observată intervenția haotică a pompierilor depășiți de situație, pe fundal o persoană strigând: „Nu mai stați, să scoatem oamenii afară!”.


În film apare și solistul Adrian Despot, care ajută la transportarea răniților.

Pe pagina sa de Facebook, șeful DSU, Raed Arafat a precizat că nu știa despre acest filmuleț.

„Ca sa nu gresesc, sa nu-mi scape ceva, am verificat, l-am sunat si pe ofiterul respectiv (care i-ar fi furnizat un CD cu filmarea. n.r.), fiind pensionar, sa-l intreb daca mi-a lasat un CD candva cu un filmulet despre Colectiv, iar acesta, ca și mine, nu știa nimic de aceasta informatie”, a scris Raed Arafat.

Șeful DSU a mai precizat că „lucrurile nu pot fi perfecte”.

„Nu stiu ce greseli am comis in prima noapte. Ca si oricare interventie la o catastrofa, lcuruile nu pot fi perfecte niciodata, insa daca este sa vorbim de greseli trebuie sa inteleg despre ce greseli vorbeste dansul si sper sa nu fie vorba de cele mentionate in raportul corpului de control al PM pentru ca la acuzatiile din raportul respectiv am raspuns printr-un raport amplu care se gaseste pe site-ul DSU”, a mai scris Arafat.

Sursa foto: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.