Suflu nou pe parchet: Informatica Timişoara a trecut clar pe teren propriu...

Suflu nou pe parchet: Informatica Timişoara a trecut clar pe teren propriu de FK Odorheiu Secuiesc

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Informatica Timişoara / Facebook

Formaţia de futsal de pe Bega şi-a revenit într-un duel de clasament după eşecul umilitor de la Galaţi, în urma căruia s-a despărţit de antrenorul Vitor Hugo Costa. Informatica Timişoara a câştigat azi cu 6-3 jocul de pe teren propriu împotriva celor de FK Odorheiu Secuiesc.

Informatica, antrenată de jucătorul Valentin Ilaş, a început cu Voin – Nastai, Ristic, Milovac şi Montero.


Oaspeţii au deschis scorul printr-un şut de senzaţie al lui Barna Szocs în minutul 7. Dar gazdele au egalat după o schemă asemănătoare, la capătul căreia Montero a deviat în plasă şutul lui Milovac. Ristic a marcat apoi pentru 2-1 la capătul unui contraatac, stabilind totodată şi scorul pauzei.

Bănăţenii s-au distanţat pe tabelă decisiv în partea a doua. Antonio Montero a marcat din nou în minutul 23. Apoi oaspeţii au riscat jucând fără portar şi au fost pedepsiţi. Milovac a marcat în minutul 31 pentru 4-1 cu un şut din propria jumătate, la fel procedând şi Nastai, care a trimis din prima pentru 5-1 în poarta părăsită. Montero a făcut hattrickul şi a făcut 6-1, după care Odorheiu a mai punctat de două ori până la final. Prin Norbert Balaj şi Barna.

La timişoreni, care au acumulat 10 puncte şi au egalat Călăraşiul, de pe locul 4, au debutat în această partidă din runda a 9-a a Ligii I la futsal doi jucători noi: Andrei Nemiţanu (naţional de minifotbal) şi Mârzacu. În următoarea etapă, marţi, 26 noiembrie (ora 18), Informatica va înfrunta în deplasare rivala Autobergamo Deva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.