Primarul Nicolae Robu, la urne împreună cu soția și deputatul Ben Oni...

Primarul Nicolae Robu, la urne împreună cu soția și deputatul Ben Oni Ardelean: „Am votat pentru continuitate”

4
DISTRIBUIȚI

La fel ca în urmă cu două săptămâni, Nicolae Robu a luat decizia de a se prezenta la urne tot împreună cu soția, în această dimineață, la Școala Generală Nr. 30 din cartierul Soarelui.

Astfel, cu puțin înainte de ora 09.00, primarul Timișoarei a intrat în curtea unității de învățământ, fiind însoțit și de deputatul PNL de Timiș Ben Oni Ardelean. „Este o plăcere ca pe o vreme ca asta să vii la vot”, le-a spus Nicolae Robu ziariștilor.

În timp ce introducea buletinul de vot în urnă, primarul Timișoarei a precizat, zâmbind, „să fie într-un ceas bun.


Pentru România”, iar ulterior le-a declarat jurnaliștilor că a votat pentru continuitate.

„Am votat pentru continuitate în reprezentarea României cu cinste, cu demnitate, cu credibilitate, cu competență, cu înțelepciune și cu loialitate, bineînțeles. Mă aștept să văd un președinte așa cum am mai văzut, care înțelege ce înseamnă stat de drept, care asigură României un statut de credibilitate în plan internațional, alături de partenerii noștri, de Uniunea Europeană, din NATO, partenerii strategici, în primul și în primul rând, un președinte preocupat ca în interiorul țării lucrurile să meargă bine, desigur preocupat în limitele prerogativelor constituționale”, a afirmat Nicolae Robu.

4 COMENTARII

  1. O întrebare pt domnul primar dacă vrea să facă un live cu doamna și eventual să ne zică de câți mii de euro costă vestimentația doamnei???? Gurile rele zic că împreună cu poșeta depășește 13.000Euro. Este adevărat?????

    Dar nici dumneavoastra domnule primar nu cred că stați mult mai slab.

    Felicitări domnule primar și doamnei, sunteți 2 oameni care vă respectați. Bravo.

    Din păcate noi restul sau cel puțin eu sunt invidios că aș dori să pot și eu dar nu am cu ce și deocamdată nu sunt primar.

    Poate mă gândesc să întru și eu într-un partid că am văzut că se poate.

    Dintr-un simplu profesor și profesoara ați ajuns să vă permiteți haine foarte scumpe și excursii de zeci de mii de euro.

    Felicitări familie Robu care știu și au cu ce……..

    Cred că noi restul contam doar azi la vot și după…… Pa…. Pa….. Pa

  2. Cred că ați votat pt continuitate, da normal doar nu vreți sa vă întrerupeți investițiile imobiliare acum la jumătate.

    Normal cine nu ar dori să fie în locul dumneavoastră să poate să facă cartiere, sa ridice zeci de vile din salariile de fost profesor și profesoară.

    Doar vad ca la toți va plac imobiliarele și casele și dumneavoastră și actualului și viitorului președinte.

    Bravo…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.