Robu refuză, din nou, să răspundă la întrebările editorului-șef al PRESSALERT.ro: ”Vă...

Robu refuză, din nou, să răspundă la întrebările editorului-șef al PRESSALERT.ro: ”Vă tolerez la conferințele de presă (…) Ați depășit toate limitele în ceea ce privește calomnierea mea și a orașului Timișoara”

7
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu i-a transmis, astăzi, în cadrul conferinței de presă organizată la sediul PNL Timiș, editorului-șef al PRESSALERT.RO Dragoș Boța că nu îi răspunde la întrebări, chiar dacă sunt de interes public. Și asta pentru că, susține primarul, jurnalistul ar calomnia orașul, fără a oferi exemple concrete în acest sens.

„Nu vă răspund la nicio întrebare dumneavoastră. Vă tolerez la conferințele de presă, dar v-am spus că nu veți mai avea niciodată dialog cu mine. Dacă vorbiți cu un coleg să mă întrebe ce vă interesează, veți primi un răspuns, dar pe mine m-ați pierdut drept interlocutor, pentru că ați dus lucrurile sub orice nivel al tolerabilului din partea mea. Eu nu sunt obligat să stau de vorbă cu oricine. Ați depășit toate limitele în ceea ce privește calomnierea mea și a orașului Timișoara”, a spus Nicolae Robu, iritat, după ce a fost întrebat despre o nouă stație de trotinete.

Întrebat cu ce a fost calomniat, primarul Timișoarei a evitat să dea un răspuns, afirmând doar că „nu vreau să mai discut cu acest personaj niciodată, iar niciodată se găsește în dicționar ce înseamnă, dacă unora nu le este clar”.

Totuși, Dragoș Boța a insistat să-l întrebe pe primarul Timișoarei dacă există pentru stația de trotinete de la Parcul Botanic aprobare de la Direcția de Cultură, având în vedere faptul că este lângă un monument de clasă A, însă a primit un răspuns abia în momentul în care un alt jurnalist a pus aceeași întrebare.

„Vă rog pe ceilalți dacă aveți întrebări să-mi adresați.


Chiar nu ne jucăm, pentru că nu stau de vorbă… Știți ceva, dacă era nevoie, trebuia să fie obținută (n.r. avizul de la Direcția de Cultură). Dacă nu s-a obținut, cineva a greșit și trebuie să dea socoteală pentru greșeala făcută și să intre în litera legii. Punct. Nimeni nu are voie să facă excepții”, a precizat Nicolae Robu.

Văzând că jurnalistul Dragoș Boța insistă să pună întrebări, primarul Timișoarei a început să se laude cu cariera profesională și politică, dar și cu faptul că nu face compromisuri.

„Înțelegeți-mă, nu pot să stau de vorbă chiar cu oameni care întrec toate limitele. Ca să stai de vorbă cu cineva, trebuie să vezi o minimă conștiință și respect. Ori, nu sunt chiar terchea-berchea să-și permită cineva să mă facă pe mine în toate felurile posibile. Eu să tolerez ani de zile și apoi să stau de vorbă, să-i zâmbesc și să-i strâng mâna. Alții pot să facă așa ceva. Am văzut că în politica românească se fac toate compromisurile, eu am verticalitate, respect pe toată lumea, dar aștept să fiu respect. Cine nu mă respectă, mă pierde de interlocutor. Atât tot, trăim în lumi paralele. Asta-i regula. Eu nu sunt un populist, eu am muncit toată viața cinstit, corect, am făcut carieră, am atins cele mai înalte poziții în mediul academic și iată, până una alta, am câștigat al doilea mandat de primar, cu trei procente în plus față de scorul de la primul. Primul l-am câștigat fiind locomotivă pentru acea alianță și nu propulsat de acea alianță, că numărul de voturi indică limpede treaba aceasta, și cu alte cuvinte sunt pe picioarele mele și cu mintea mea și nu fac compromisuri. Nu am nevoie să mă laude nimeni și nu mă interesează dacă prin poziția mea intransigentă îi alimentez pe unii care mă vor calomnia și mai și de acum înainte. Treaba lor, eu îmi văd de treaba mea”, a spus Nicolae Robu.

7 COMENTARII

 1. Robule te comporți ca terchea berchea deoarece nu îți covine dacă cineva te întreabă de ilegalitățile care le faci. Poate primarul Timișoarei este hot și încă nu este dovedit. Voi vedeți ce primar are Timișoara?????? Un caracter zero. Un impertinent și nu dă nici o explicație la nimeni.

 2. De acord cu :”Robule te comporți ca terchea berchea deoarece nu îți covine dacă cineva te întreabă de ilegalitățile care le faci. Poate primarul Timișoarei este hot și încă nu este dovedit. Voi vedeți ce primar are Timișoara?????? Un caracter zero. Un impertinent și nu dă nici o explicație la nimeni.

  Citeste mai mult pe: https://www.pressalert.ro/2019/11/robu-continua-sa-nu-raspunda-la-intrebarile-de-interes-public-puse-de-redactorul-sef-pressalert-ro-dragos-bota-pe-care-l-acuza-ca-calomniat-orasul-fara-veni-cu-explicatii/” cel putiun in perceptia mea.

 3. Nu înțeleg de ce Robu pune egal între numele sau și Timișoara!? De ce susține ca dacă il jignești pe el, jignești Timișoara? Dai in mine, dai in fabrici și uzine?
  Absolut stupid! Timișoara nu e Robu!

 4. Ce profesor la ce limbaj are acest individ. A ajuns un derbedeu să conducă Timișoara, are ieșiri și limbaj de derbedeu. Pai acum vedem de ce agreează lumea interlopă și Mafia. Sa ți fie rușine domnule primar cum vorbești și să ști că acel ziarist pe care îl faci în toate felurile este trimis de noi cetățenii pt ați pune întrebări să vedem și noi de fapt ce faci tu cu orașul Timișoara. Deoarece nu ai vrea să mergem toți cetățeni la tine la ușa să întrebăm tot felul de chestiuni ce ne interesează. Pai vezi mai primare acel ziarist e acolo pt așa ceva. Dacă tu îl ignori și îți bați joc de el de fapt îți bați joc de cetățeni care te au votat. Rușine domnului profesor care este de fapt și primar.

 5. Timișoara are o rușine de primar!!!!!! De ce timișoreni trebuie să-l suporte, de ce instituțiile statului nu își fac datoria cu el. Sunt pe aceeași lungima de undă cu primarul sau așa au direcția de la Cotroceni să nu se atingă nimeni de el.
  Dar ce vina au cetățenii. Într-un stat de drept contează doar un om și cetățenii sunt luați la mișto prin nepăsare?????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.