Cadou înainte de Crăciun: ASU Politehnica a perfectat primul transfer al iernii....

Cadou înainte de Crăciun: ASU Politehnica a perfectat primul transfer al iernii. De fapt o revenire în alb-violet

0
DISTRIBUIȚI
Foto: sspolitehnica.ro

„Băieţii în ghete” au oficializat prima sosire pentru anul 2020. Mijlocaşul Dorin Codrea se realătură lui ASU Politehnica, pentru care a mai evoluat timp de trei sezoane. Jucătorul în vârstă de 22 de ani a jucat ultima dată pentru CSC Dumbrăviţa în Liga a III-a.

Verişorul lui Paul Codrea e prima sosire la alb-violeţi în această iarnă. Dorin a îmbrăcat în primăvară alb-verdele Dumbrăviţei în eşalonul terţ după ce a activat în B la ACS Poli.


Crescut la LPS Banatul el a mai activat la ASU Poli în perioada 2013-16 în Liga a IV-a şi a III-a, după care a fost în acelaşi eşalon terţ jucătorul Giarmatei.

„E un jucător timișorean, un jucător tânăr, un jucător cu reale calități tehnice, un marcator! Mă bucur că a ales să vină alături de noi și să accepte condițiile noastre! E un lucru important că nu a pus banii pe primul plan ci pe Poli și Timișoara!”, a declarat Octavian Benga despre prima „mutare”.

E prima mutare a iernii anunţată de clubul susţinut financiar şi de suporterii viola. Până acum Benga a renunţat temporar la serviciile lui Ad. Lazăr şi Piţigoi, care urmează să fie împrumutaţi în Liga a III-a. De asemenea, conform liga2.ro clubul e aproape de o despărţire de mijlocaşul Adrian Ungureanu. Politehnica se va reuni pe 10 ianuarie, când vor fi aşteptaţi în probe o serie de tineri autohtoni, dar şi jucători străini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.