Continuă cârpirea trotuarelor din centrul Timișoarei. Pavajul nou va fi pus abia...

Continuă cârpirea trotuarelor din centrul Timișoarei. Pavajul nou va fi pus abia la primăvară

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu susține că încă se lucrează la cârpirea trotuarelor din centrul Timișoarei. Edilul-șef a anunțat că a cerut Direcției Edilitare ca, alături de Societatea de Drumuri Municipale, să se concentreze pe repararea acestora, majoritatea fiind sparte ca urmare a operațiunii de mutare a cablurilor în subteran.

„Am cerut Direcției Edilitare să se concentreze, cu operatorul SDM, pe repararea trotuarelor, mai ales din zona centrală, care au fost sparte în această perioadă pentru ducerea în subteran a cablurilor.


Sigur că noi vrem să punem la punct toate trotuarele, dar în zona centrală s-au spart aproape toate pentru a fi duse cablurile în subteran”, a explicat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a mai precizat că se va începe montarea pavajului nou pe trotuarele aflate în zona centrală abia din primăvară. „În primăvară vom reface toate trotuarele și le vom amenaja cu totul altfel, cu plăci mari, de pavaj, negre. Și o să arate foarte frumos toate trotuarele noastre, vom face piste de biciclete cât mai bune cu putință. Acum facem aceste intervenții reparative”, a detaliat Nicolae Robu.

Potrivit edilului-șef, cheltuielile privind intervențiile făcute la trotuarele sparte pentru mutarea cablurilor în subteran vor fi suportate de către proprietarii firelor. „Acțiunea ghilotina a produs rezultate, sunt o mulțime de cabluri duse în subteran. Operatorii trebuie să înțeleagă că nu ne jucăm. Toți trebuie să se achite de obligația de a duce firele în subteran”, a mai precizat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.