Dominic Samuel Fritz, după ce Nicolae Robu a fost trimis în judecată:...

Dominic Samuel Fritz, după ce Nicolae Robu a fost trimis în judecată: „Nepotismul și clientelismul din Primăria Timișoara aduc daune adevărate orașului”

2
DISTRIBUIȚI

Dominic Samuel Fritz, candidatul USR la Primăria Timișoara, a reacționat, astăzi, printr-un mesaj postat pe Facebook, cu privire la faptul că Nicolae Robu a fost trimis în judecată de DNA pentru abuz în serviciu în dosarul retrocedărilor ilegale.

Astfel, Dominic Samuel Fritz susține că prezumția de nevinovăție ar trebui să fie valabilă și în cazul primarului Timișoarei și a avertizat asupra faptului că este nevoie de o administrație locală care să aibă zero toleranță față de corupție.

„Prezumția nevinovăției este valabilă și pentru un primar rătăcit ca Nicolae Robu.


Am încredere în organele de justiție să-și facă treaba și nu îl voi condamna pe dl. Robu înaintea lor. Ce este clar însă: nepotismul și clientelismul din Primăria Timișoara, tolerat sau ajutat de către dl. Robu, aduc daune adevărate orașului. Avem nevoie de o administrație cu zero toleranță față de orice fel de corupție sau mișmașuri. Pentru mine, transparența radicală în administrația locală va fi prioritatea numărul zero”, a spus candidatul USR la Primăria Timișoara.

2 COMENTARII

  1. Ooooo ooo în ultima zi de anul nou sa trezit și voinicul de Fritz, dar până acu ce a făcut, Robu fura de 7 ani, el abia acu vede. Domnule Fritz dacă luați primăria trebuie să vă schimbați ochelarii deoarece acolo sunt mulți și multe???? Dar decât niciodată e bine și pe ultimul metru. Sperăm să fiți mai activ și mai pe probleme în 2020, a venit anul în care trebuie spus și scos tot adevărul. Baftă dragă Fritz.

  2. Aerianul ăsta e cu capul în nori. Comentează de parcă ar fi frate cu Robu. A auzit de prezumţia de nevinovăţie dar de nenumăratele şpăgi şi afaceri din Primăria Timişoara se pare că n-a auzit şi el e candidat la primărie. Ferească Dumnezeu ca după Ciuhandu şi Robu să ne pricopsim cu un papagal din ăsta care nu pare a fi în stare de ceva. Se vede că nu a făcut ceva serios în viaţă până la vârsta asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.