Incendiu violent în Lugoj. Pompierii au scos două butelii din flăcări

Incendiu violent în Lugoj. Pompierii au scos două butelii din flăcări

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-669149930">

Incendiu violent, cu puțin timp înainte de miezul nopții, în Lugoj. Acoperișurile a două locuințe au fost cuprinse de flăcări și alte două anexe au ars în totalitate, până când pompierii au reușit să stingă flăcările.

Alerta la 112 a fost dată în jurul orei 23.50, pentru stingerea unui incendiu la anexa unei case se pe strada Viorelelor, din lugoj. La locul intervenției s-au deplasat 17 pompieri cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, respectiv un echipaj al poliției.

Au ars două anexe, în care se aflau materiale combustibile, ce s-au aprins ușor, acoperișul terasei casei de locuit pe o suprafață de 24 de metri pătrați, dar și acoperișul casei învecinate, pe o suprafață de aproximativ 10 metri pătrați.

Pompierii au stins flăcările înainte ca cele două locuințe să fie mistuite de flăcări și au scos din interiorul anexelor două butelii. Cauza probabilă a incendiului este scurtcircuit electric.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.