Închisoare pe viață pentru criminalul care a decapitat un bărbat cu drujba....

Închisoare pe viață pentru criminalul care a decapitat un bărbat cu drujba. Ce daune trebuie să plătească familiei

0
DISTRIBUIȚI

Bărbatul care a ucis un om decapitându-l cu drujba și i-a terorizat familia a fost condamnat la închisoare pe viață de magistrații de la Curtea de Apel Timișoara.

Vă reamintim că în 31 ianuarie 2019, în jurul orei 4.30, agresorul a început să taie cu drujba ușa unei case din localitatea Sânandrei, în care se afla un bărbat împreună cu fiii săi în vârstă de 14 ani si 18 ani si prietena unuia dintre băieți. Copiii au fugit, iar proprietarul a fost lovit de atacator care apoi l-a decapitat cu drujba.

Tribunalul Timiș l-a găsit vinovat pentru omor calificat, cu premeditare și cruzimi, violare de domiciliu și lovire sau alte violențe, sentința finală fiind de 25 de ani și șase luni de închisoare.


Curtea de Apel Timișoara a considerat, însă, că pedeapsa inițială a fost prea blândă.

„În baza art.421 pct.1 lit.b C.p.p respinge apelul declarat de inculpatul Muntean Dorin-Sebastian împotriva s.p.nr.612/PI/04.11.2019 a Tribunalului Timiş, pronunţată în dosarul nr.1523/30/2019, ca nefondat. În baza art.421 pct.2 lit.a C.p.p. admite apelurile declarate de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş şi părţile civile Laiu Hortenzia Hajnalka, Laiu Casian Mihai şi Laiu Fabian Adrian împotriva s.p.nr. s.p.nr.612/PI/04.11.2019 a Tribunalului Timiş, pronunţată în dosarul nr.1523/30/2019. Desfiinţează, în parte, sentinţa apelată, şi rejudecând, dispune În baza art.188 alin. 1, 189 alin.1 lit.a şi h C.p. condamnă inculpatul Muntean Dorin-Sebastian la pedeapsa detenţiunii pe viaţă pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat”, se arată în sentința Curții de Apel Timișoara.

De asemenea, criminalul nu are voie să comunice sau să se apropie de familia victimei la o distanță mai mică de 100 de metri pe durata executării pedepsei și trebuie să plătească acestora daune materiale și morale în valoare de peste 320.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.