Patru răniți în urma unui accident rutier, într-un oraș din Timiș UPDATE...

Patru răniți în urma unui accident rutier, într-un oraș din Timiș UPDATE Cum s-a produs accidentul

0
DISTRIBUIȚI

Patru persoane au fost rănite și transportate la spital, în urma unui accident rutier care s-a petrecut după miezul nopții, în localitatea timișeană Sânnicolau Mare. Șoferul a pierdut controlul volanului și a ieșit în afara carosabilului, oprindu-se în șanț, foarte aproape să intre într-o casă.

Anul a început rău pentru patru persoane, implicate într-un accident rutier care s-a petrecut în Sânnicolau Mare, la intersecția străzilor Victor Babeș și Mihai Eminescu.


Din primele informații, autoturismul se deplasa pe strada Mihai Eminescu, venind dinspre DN6, iar la un moment, din pricina faptului că frâna nu a prins, șoferul a scăpat controlul volanului și a ieșit de pe carosabil.

Mașina în care se aflau patru persoane a ajuns în șanț, iar apoi s-a oprit foarte aproape de una dintre case. Toate cele patru persoane – șoferul și trei femei, printre care o minoră – au fost transportate la spital, cu răni.

Conducătorul autoturismului nu consumase băuturi alcoolice. Polițiștii au întocmit dosar penal pentur vătămare corporală din culpă.

Vom reveni cu alte informații!

UPDATE La volanul autoturismului se afla un tânăr de 27 de ani, care nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a derapat, ieșind de pe carosabil. În urma accidentului, atât el, cât și o femeie în vârstă de 24 de ani, respectiv o minoră de 15 ani, au fost răniți. În stare gravă se află o tânără în vârstă de 21 de ani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.