Ripensia s-a despărţit şi de un portar. Va juca sub comanda unui...

Ripensia s-a despărţit şi de un portar. Va juca sub comanda unui fost antrenor al lui ACS Poli

0
DISTRIBUIȚI

Roş-galbenii au mai bifat o plecare in această iarnă. Tânărul goalkeeper Haralambie Mociu a părăsit Ripensia după sosirea noului portar, el va evolua in noul an sub comanda lui Petre Grigoraş la Foresta Suceava.

Transferul a fost anunţat de gazetasv.ro, dar şi Ripensia are un indiciu al plecării portarului Mociu prin faptul că profilul său a fost scos de pe pagina oficială, în schimb a reapărut cel al lui Horaţiu Moldovan.


Revenirea celui din urmă la „Ripi” i-a determinat in mod logic pe roş-galbeni să se despartă de unul dintre ceilalţi trei portari. Au rămas in lot vesticii Ştefan Dobre şi George Păduraru, primul fiind acum singura soluţie „sub vârstă” intre portarii din lot. Mociu (18 ani) a plecat după doar jumătate de an de pe Bega, având cinci apariţii, ca integralist, pe parcursul primei părţi a campionatului. El a fost luat de ripensişti în urma unui trial, fiind venit de la Medgidia.

Haralambie Mociu va lupta alături de noii săi colegi pentru promovare la Suceava. Foresta e pe locul 2 în seria I a Ligii 3, la patru puncte în spatele lui Aerostar. Echipa e condusă de Petre Grigoraş, antrenor cu mare experienţă în elită şi care a pregătit-o acolo şi pe ACS Poli, dar fără succes, în 2016.

La Foresta a ajuns şi Florin Burghele, tânăr atacant care a dat probe la ASU Politehnica săptămâna aceasta şi care a crescut la Centrul Naţional de Pregătire Timişoara. Ultima echipă a vasluianului a fost „U” Cluj.

Ripensia a bifat până acum o singură sosire oficială, cea a lui Moldovan. În schimb, numărul plecărilor a ajuns la şase (C. Toma, Zaluschi, Staicu, Fotescu, Voinea şi Mociu).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.