Tânăr fără permis, prins beat la volan, în Timișoara. Sute de amenzi...

Tânăr fără permis, prins beat la volan, în Timișoara. Sute de amenzi date în patru zile

0
DISTRIBUIȚI

A plouat cu amenzi în trafic, cu ocazia unei razii desfășurate pe șoselele din Timiș, în minivacanța prilejuită de ziua care a marcat Unirea Principatelor. Timp de patru zile au fost acordate peste 700 de sancțiuni contravenționale și reținute 50 de permise de conducere, iar un tânăr fără permis de conducere a fost prins beat la volan.

Un tânăr care a împlinit recent vârsta majoratului a „comis-o” la volan.


A fost tras pe dreapta de polițiștii Serviciului Rutier, duminică, 26 ianuarie. Conducea pe strada Brâncoveanu din Timișoara, atunci când tânărul de 18 ani a fost prins băut la volan. Mai mult, polițiștii au constatat că nici măcar nu avea permis de conducere. Rezultatul în urma alcooltestului a fost de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice pentru a-i fi stabilită cu exactitate alcoolemia. Tânărul plătește scump pentru tupeul inconștient. I s-a întocmit dosare penale pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere și pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice.

În perioada 23-26 ianuarie 2020, polițiștii rutieri au dat 727 de amenzi, peste jumătate dintre ele, nu mai puțin de 456, celor care au depășit limita legală a vitezei. Oamenii legii au constatat 13 infracțiuni în trafic, iar 50 de persoane au rămas fără permise de conducere. Au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.