Copii ascunşi într-un camion și într-o mașină, pentru a fi scoși din...

Copii ascunşi într-un camion și într-o mașină, pentru a fi scoși din țară fără acord

0
DISTRIBUIȚI

Două mame care au încercat să iasă își scoată copiii din ţară fără procură au fost prinse la granița de vest. Una dintre ele își ascunsese fiica într-un camion, printre bagaje.

La punctul de trecere a frontierei Nădlac II, pe sensul de ieşire din ţară s-a prezentat, marți după-amiază, un bărbat la volanul unui camion, alături de care călătoreau mai multe persoane.


Poliţiştii de frontieră au găsit, ascunsă în partea din spate a compartimentului marfă, printre bagaje, o tânără de 15 ani și au stabilit că este fiica uneia dintre călătoare.

Mama a declarat că a încercat să iasă astfel din țară pentru că nu avea procură notarială din partea tatălui copilei.

Călătoria celor două a fost întreruptă, mamă şi fiica fiind cercetate pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat şi complicitate la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

O jumătate de oră mai târziu, în acelaşi punct de trecere a frontierei s-a prezentat pe sensul de ieşire din ţară o femeie, cetăţean român, în vârstă de 37 de ani, care călătorea ca pasager într-un autocar înmatriculat în România. Aceasta era însoţită de fiul ei, tot cetăţean român, în vârstă de 17 ani, ambii cu domiciliul pe raza judeţului Argeş.

Femeia a prezentat pentru minor o procură notarială falsă și a declarat că a primit procura de la tatăl copilului, neştiind că este falsă. Și călătoria acestora a fost întreruptă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.