Informatica Timişoara a fost eliminată în cele din urmă de Dunărea Călăraşi...

Informatica Timişoara a fost eliminată în cele din urmă de Dunărea Călăraşi din Cupă. Bănăţenii au avut două goluri avantaj

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Informatica / Facebook

Informatica Timişoara a ratat şansa de a face o mică surpriză în sferturile de finală ale Cupei României contra celor de la Dunărea Călăraşi. Formaţia bănăţeană a condus cu 3-1, dar a cedat cu 3-4 spre final şi a fost eliminată din competiţie.

După ce au pierdut clar în campionat, jucătorii timişoreni nu au fost departe de o calificare în Final Four-ul Cupei în detrimentul Dunării.


Galan a deschis scorul pentru oaspeţi, care porneau uşor favoriţi. Dunărea a şi dominat prima parte, dar a fost taxată pe contraatac. Prima dată de Vali Ilaş, care a înscris cu un şut la colţul scurt. Tot vizitatorii au fost mai insistenţi apoi, dar timişorenii s-au apărat exact şi au lovit chiar în finalul primei părţi, pe o nouă contră. De această dată Plopeanu reuşind să marcheze pentru 2-1 cu un şut în vinclul din dreapta portarului.

La reluare, Informatica a fost mai periculoasă şi curajoasă. Jocul bun a fost concretizat prin reuşita golgheterului Milovac pentru 3-1. A fost apoi rândul bănăţenilor să rateze câteva şanse importante. Gazdele au avut inclusiv o bară iar finalul a devenit mai palpitant, căci a fost rândul oaspeţilor să revină. Ionuţ Movileanu a redus din diferenţă, cu un şut la colţul lung din banda dreapta. Mai mult, Călăraşiul a egalat prin Krstic pe un contraatac. Iar la doar câteva secunde distanţă Movileanu şi-a adus din nou echipa în avantaj: 4-3 pentru Dunărea! Ultimele trei minute au fost abordate de Informatica fără portar, dar amfitrionii nu au mai găsit calea spre gol.

Dunărea se califică astfel la turneul final F4 al Cupei României, unde au mai făcut pasul: Imperial Wet M. Ciuc, FK Odorheiu Secuiesc şi Autobergamo Deva. Pentru timişoreni a mai rămas de disputat play-off-ul, unde are realistic şanse mici să acceadă podiumul, primul meci va fi pe 2 martie, pe terenul campioanei sezonului regular – Imperial Wet.

Informatica: Voin – Cojocaru, Ilaş, Ristic, Milovac. Au mai jucat: Plopeanu, Nastai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.