Reacție isterică pe Facebook a lui Robu după declarațiile ministrului liberal al...

Reacție isterică pe Facebook a lui Robu după declarațiile ministrului liberal al Mediului despre calitatea aerului din Timișoara

4
DISTRIBUIȚI

Publicarea de presa timișoreană a declarațiilor de ieri ale ministrului Mediului Costel Alexe ,care a explicat că inclusiv Timișoara trebuie să facă plan de acțiune pentru calitatea aerului din cauza depășirilor înregistrate de-a lungul timpului , a provocat o nouă criză de isterie pe Facebook a primarului Nicolae Robu.


Acesta a publicat datele de astăzi, o zi ploioasă, de la stațiile de monitorizare ale Ministerului Mediului și a scris că ”acestea trebuie crezute, nicidecum articolele mizerabile ale unor persoane ce dezonorează profesia de jurnalist! Din păcate, din când în când, încă avem unele depășiri, dar numărul lor este sub limita admisă în Uniunea Europeană. Depunem toate strădaniile să ajungem să nu mai avem nicio depășire!”.

Jurnaliștii nu au făcut altceva decât să preia declarațiile oficiale ale colegului de partid al primarului. Nicolae Robu nu a scris, însă, niciun cuvânt despre faptul că niciun oficial din Primăria Timișoara nu a participat la ședința convocată de ministrul Mediului pe tema planurilor pentru calitatea aerului, deși exista o invitație oficială și se discuta tehnic despre cum se poate acționa pentru a nu se ajunge la infringement din partea Comisiei Europene.

Mesajul lui Nicolae Robu se termină virulent ”RUȘINE DEFĂIMĂTORILOR!”.

4 COMENTARII

 1. ba, primar handicapat, in acest moment china se comporta exact ca tine, ascunde adevarul, sa nu se faca de rusine. esti un comunist infect, robulache, aia esti!

 2. Voi vedeți cum ajunge un om care nu se tratează de prostată…….. Acest berbec stă toată ziua pe live doar să nu fie acasă, ca oricum pt el viata sociala, viața de familia și cea sexuala e istorie…….. și atunci imbecilul stă pe live și cam atât. Un om șters, un om cu mari probleme comportamentale care nu vrea sa și recunoască faptul……ca de fapt viața reală trece pe lângă el…….

 3. intre mures si muzicescu aerul este irespirabil din cauza drumului de mare viteza
  cu 4 benzi , plus santierul de demolare a plafarului cu 4 escavatoare diesei + 4 autobasclante de mare tonaj tot diesel. CALITATEA AERULUI, daca s-ar face masuratori corecte, depaseste cu mult
  limitele admise. Di Robu noi nu sumtem DEFAIMATORI suntem locuitori care VREM SA TRAIM.
  V-am ales, v-ati dat salarul imens din taxele si impozitele noatre va rugam frumos sa ne dati apa, aer,
  liniste ca sa putem trai intr-un mediu prielnic vietii.Batranii, bolnavii, copiii, femeile gravide, etc primesc di.Robu MIZERIE, APA CU MAL, ZGOMOT INFERNAL, AER CU PRAF SI GAZE DE ESAPAMENT etc. Daca sute de mii din orasul acesta constata ca te joci cu vietile lor atunci a sosit
  momentul sa te duci cat mai departe . Sa nu uiti tablitele raspindite prin parcuri si poduri care amintesc de tine si de epoca ta de trista amintire. Noi am crezut ca inainte de primar ai fost CALFA DE FRIZER . C ineva spune ca te dadeai OM DE STIINTA. Daca erai atunci ai fi auzit macar
  de POLUARE si ce efect nociv are asupra oamenilor.

 4. In Timisoara aerul este foarte poluat. In campania din 2012, Robu avea un pliant in care spunea ca va actiona, daca va fi ales primar, impotriva NOXELOR DIN AERUL TIMISOAREI !!! Cum s-a curatat aerul de atunci pana acum, daca el a betonat multe spatii verzi, nu a facut altele iar fabricile poluatoare sunt tot acolo ? Mai mult, au fost masluite in variate moduri masuratorile de mediu. Primarul minte cu nerusinare ca aerul este in regula ! Parca nu e normal !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.