Refrenele celor de la AC/DC, fredonate la unison într-un concert cu casa...

Refrenele celor de la AC/DC, fredonate la unison într-un concert cu casa plină la Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Rockerii amatori de sound-uri AC/DC au avut parte de un concert extraordinar alături de formaţia The ROCK la sfârșitul acestei săptămâni, la Capcana, recitalul fiind unul în care membrii trupei le-au adus aminte tuturor celor prezenţimelodiile celebrei formaţii înfiinţate în noiembrie 1973 de către fraţii Malcolm şi Angus Young. Concertul a beneficiat de un public numeros care a savurat pe deplin piese ca T.N.T. , The Jack, Hells Bells sau Thunderstruck, iar muzicienii de pe scenă au avut parte de aplauze binemeritate.

N-a lispit Inconfundabilul “for those about to rock… we salute you” și nici promisiunea solistului Daniel Ignat de a reveni în Timișoara în luna aprilie, alături de The ROCK OUT.


Formația a lansat recent primul single, „What a Woman”, piesă ce dă și numele albumului rock n’ roll de debut. Trupa s-a constituit organic, în urma activității membrilor în cadrul trupei THE ROCK, trupă tribut AC/DC. Sound-ul The Rock Out este caracterizat de influențe de blues-rock, punk, un praf de grunge și un fundament teribil de solid de AC/DC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.